Voetballers over vrouwenmode: wat vinden zij er nou écht van?

Wat gebeurt er als je een knap en verrassend stijlvol voetbalelftal vraagt wat zij vinden van vrouwenmode?

Elke week vragen we een groep mannen wat zij nou écht van de huidige vrouwenmode vinden. Na ons knappe-mannen-uit-de-sportschool panel werd het tijd voor een nieuwe groep knappe mannen. En waar kun je die beter vinden dan op zaterdag op het voetbalveld? Zo kwamen we terecht bij Zaterdag 15 van de Amsterdamse voetbalvereniging WV HEDW. Een voetbalclub vol gezellige, leuke en verbazingwekkend hippe mannen die ook nog eens een bijzondere sponsor heeft. Eén van de mannen is namelijk oprichter van The School, hier kan iedereen terecht voor deskundige huiswerkbegeleiding. En om het leuk (en effectief) te houden, wordt de begeleiding in de vorm van een sportwedstrijd gegoten: warming up, 1e & 2e helft, rust en cooling down. Voor zo’n elftal staan we gráág een middag langs het veld te koukleumen, zeker als we ze na afloop álles mogen vragen over vrouwenmode. Het resultaat? Hilarische antwoorden, bij vlagen handige tips en opvallend uiteenlopende meningen.

Een elftal over vrouwenmode

vrouwenmode

Arne: Ze ziet eruit als een intellectuele vrouw. Ik weet niet of ik dat opwindend, sexy of spannend vind, maar ze ziet er wel mooi uit.

Youri: Dit vind ik echt een leuke outfit. Ze doet niet overdreven haar best. Het ziet er ook wel uit als kwalitatief goede kleding, dat is een goede reden om iets te kopen, toch?

Scotty: Ik vind het jasje en het shirt eronder cool, ik weet alleen niet of het lekker matcht met de rest. Misschien is het beter met een witte broek of met een donkere jeans.

Josse: Ik vind dit best cool, behalve dat domme Louis Vuitton tasje. Daar heb ik echt een allergie voor. Combinatie tussen casual en hard gaan vind ik best cool!

Olivier: Als iemand aankomt met een Louis Vuitton tas, mag diegene van mij meteen doorlopen. Ik vind een redelijk normale outfit met gekke schoenen wel tof.

Tonnie: Ze ziet er wel relaxt uit. Ze heeft niet teveel poespas. Ik zou haar wel aanspreken om te vragen waarom ze haar jas zo aanheeft. Tenminste, dat ligt er aan hoe lam ik ben.

Gijs: Daar zou ik graag een paar frikandellen in stoppen, wat is ze dun!

Casper: Ik vind dit op zich wel leuk, die schoenen vind ik alleen niet zo. Daar kan wat leukers onder.

Mark: Dit is casual, ze ziet er wel relaxt uit. Ik vind haar erg dun, dat vind ik minder aantrekkelijk.

Wouter:  Dit vind ik leuk! Met zo’n opgerolde broek maak je de schoenen een beetje de held.

Michiel: Dit is een beetje toeristisch. Als ik een toerist in de stad zie lopen zien ze er soms ook zo uit. Door de manier waarop ze haar jasje draagt zie je dat ze verstand heeft van mode.

mr

Arne: Dit vind ik echt verschrikkelijk. Wat doet ze? Belachelijk.

Youri: Is dat een beha er overheen? Dat vind ik niet zo mooi. Ze heeft wel leuke laarzen.

Scotty: Draagt ze een beha over haar shirt? Ik vind haar rockstar boots en jeans cool.

Josse: Wat is dat voor buitenboord-beha?

Olivier: Ziek lelijk. Zo’n shirt met beha erover? En dan zo’n baggy broek?

Tonnie: Draagt zij een beha over haar shirt? Als een soort grapje? Misschien leuk voor carnaval…

Gijs: Wat heeft zij nou aan? Heel bizar.

Casper: Wat is dat? Nee.

Mark: Met die kleine borsten ziet zo’n top er ongelukkig uit.

Wouter: Het shirtje zou ík zelfs kunnen dragen op een lollige avond. Die broek? Nee, dat kan echt niet.

Michiel: Dit vind ik helemaal niks. Die broek, dat is mode he? Volgens mij is ze slaperig haar bed uitgerold en heeft ze haar beha over haar shirt aangetrokken.

sj

Arne: Als we de prairie op gaan vind ik dit echt prachtig.

Youri: Wel leuk, maar een knoopje extra dicht kan op zich.. Volgens mij zit zo’n stokje van een bril daar helemaal niet lekker.

Scotty: Ze lijkt een beetje op Victoria Beckham. Heel cool zo’n relaxte streetstyle, alles matcht lekker met elkaar. Top!

Josse: Ja, stoer! Ik vind deze combinatie wel vet, de hakken zijn cool.

Olivier: Dit vind ik echt leuk. Die schoenen niet zo, maar voor de rest is het niet te moeilijk en relaxt.

Tonnie: Ja, chille outfit! Het is een beetje stoer, sexy en relaxt.

Gijs: Ik vind haar wel stijlvol, ze ziet er leuk uit. Het horloge is een beetje overdreven.

Casper: Dit is speels, ik vind haar blousje wel mooi. Ik hou vooral van hele basic dingen en dat de focus op de vrouw ligt. De Scandinavische stijl vind ik heel nice.

Mark: Dit is sexy door het losse shirt dat laag open is. Ze ziet er knap uit. Ik vind de schoenen niet zo mooi.

Wouter: Ik vind dit echt helemaal niks. De blouse is echt veel te groot, alsof ze die van haar vriend heeft geleend. En dan een beetje stoer er voorin stoppen, dat hoeft van mij echt niet. Hier zou ik echt straal aan voorbij lopen.

Michiel: Als je boodschappen gaat doen op zaterdagmiddag, dan doe je dit aan. Voor een man valt alles een beetje weg omdat die blouse zo is uitgezakt, dat vind ik niet aantrekkelijk.

 

Source: Sincerely Jules, Man Repeller, Alexa Chung

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites