Dat we bij H&M eindeloos lang kunnen shoppen dat wisten we natuurlijk al (en door deze tips vind je er de allerbeste items). We kunnen er terecht voor onze complete garderobe, woonaccessoires en ze verkopen ook fijne beauty producten. Maar H&M gaat haar beautylijn binnenkort flink gaat uitbreiden met nog veel meer geweldige producten! Yaaaay!!

Vanaf aankomend najaar hebben we bij deze heerlijke winkelketen keuze uit maar liefst 700(!) verschillende beautyproducten (die dag én nacht blijven zitten door deze tips). Met een make-upcollectie die gericht is op de trends van het seizoen. Ook zullen er twee extra beautycollecties verkrijgbaar zijn: een ‘premium beautylijn’ en een ‘conciouslijn’ die beiden van het duurzame Ecocert-keurmerk voorzien zijn.

Sara Wallander is de conceptdesigner van H&M Beauty en spreekt met veel trots over de nieuwe lijn: “We zijn er heel trots op dat we bij H&M ‘Fashion voor het gezicht’ gaan aanbieden. Het biedt de mogelijkheid om inventief en creatief te zijn en je uit te leven met kleur”.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat de nieuwe beautylijn van H&M dit najaar (in maar liefst 900 winkels én online) verkrijgbaar zullen zijn! Zijn jullie er net zo enthousiast over?

P.S. Wist je trouwens dat H&M ook een outlet store heeft geopend? Hier lees je er alles over!

Source: H&M

(Visited 2,867 times, 1 visits today)