Het is weer vrijdag! Ga jij vanavond stappen of lekker een drankje doen in de stad om het weekend in te luiden? Dan hebben wij de ideale top voor je, namelijk de bodysuit. De bodysuit is elegant en super stylish en hij is er in allerlei verschillende soorten, van sexy tot heel basic. Maar op welke manieren kun je de bodysuit nou eigenlijk dragen? Wij vertellen het je.

Onder een doorschijnende top

De doorschijnende tops zijn in elke winkel en webshop te vinden de laatste tijd en veel van ons hebben er al een in onze kast liggen. Vaak worden ze gedragen met een mooie bralette eronder, vooral tijdens het uitgaan. Vind je dit iets té sexy? Dan kun je ook een bodysuit dragen onder de top. Op deze manier kun je het doorschijnende shirtje ook heel goed overdag dragen. (En met een bralette doe je dat op deze manier).

BLOUSE – & OTHER STORIES
BROEK – STRADIVARIUS
BODY – MANGO
SCHOEN – FILA

Met een high waisted jeans

De bodysuit vinden wij het mooist met een high waisted jeans. Vooral omdat bodysuits erg strak kunnen zijn, is het fijn om een hoge broek te dragen. En niet te vergeten: hij doet je taille smaller lijken en je billen groter!

BODY – MANGO
JACK – & OTHER STORIES
BROEK – STRADIVARIUS
SCHOEN – GLAMOROUS

 

Met een pantalon

Een bodysuit werkt ook heel goed in combinatie met een pantalon of een pak. (Hier moet je op letten als je een pak koopt). Omdat een pantalon iets losser valt, is het juist heel mooi om hem te combineren met een strakke top.

BODY – MANGO
BLAZER – STRADIVARIUS
BROEK – STRADIVARIUS
SCHOEN – CONVERSE

 

Met een rok

Als je een rok draagt met een top erin, dan heb je kans dat de lijntjes van de top erg doorschijnen. Vooral als de rok strak is en het shirtje eigenlijk iets te lang. Een bodysuit is dan dé oplossing: je ziet geen lijntjes en hij blijft mooi op zijn plek zitten. En of je nou voor A-lijn rok of een pencil skirt gaat, de body kun je dragen met elke rok.

BODY – MANGO
JACK – & OTHER STORIES
ROK – STRADIVARIUS
SCHOEN – GLAMOROUS

READ NEXT
De voordelen en nadelen van de body
Waarom iedereen shapewear zou moeten dragen
Waarom je al je jeans nu bij Topshop wil kopen

(Visited 747 times, 1 visits today)