Gympen kunnen we, tot onze grote vreugde, het hele jaar door dragen. Maar wat als de temperatuur nou écht begint te stijgen? Hoe dragen we dan sneakers met blote benen (en zo zorg je dat je sexy legs helemaal zomerklaar zijn)? Dit is een combinatie die je heel makkelijk kunt maken. Wij geven jullie de beste tips zodat jullie de plank sowieso niet mis slaan (mits je sneakers schoon zijn)!

 

Balans

 

Draag je een ‘zoet’ zomers jurkje? Dan kun je sneakers heel goed gebruiken om je outfit in balans te brengen… Ze geven je outfit direct wat meer lef!

 

Zakelijk

 

Ga je voor een wat meer zakelijke outfit? Ook dan is het leuk om sneakers erbij te dragen. Door te kiezen voor een mooie kokerrok (over kokerrokken gesproken, heb je dit te gekke exemplaar al gezien?) laat je toch nog een stukje been zien en je gympen maken de look direct wat sportiever. Op die manier is de outfit ook comfortabel genoeg om lekker mee het terras op te gaan!

 

Contrast

 

Als je sneakers draagt onder een short is het belangrijk dat je de bovenkant netjes, maar luchtig houdt voor het contrast. Dit kun je heel makkelijk doen door er bijvoorbeeld een ruim vallende blouse op te dragen of een mooi colbertje.

 

Onder een maxi

 

Een maxi dress is natuurlijk niet helemaal blote benen… Maar om je heerlijke Stan Smith’s perfect uit te laten komen onder je jurk is het ‘t mooist als je nog een stuk van je been ziet. Ga dus voor een maxi dress die tot boven de enkels valt!

 

En begint jouw portemonnee al te jeuken bij het zien van al deze prachtige sneaker inspiratie voor de zomer? Dan hebben wij de sneakers uit de sale voor jullie geselecteerd. Shop ze hieronder!

PHOTO CREDITS UNKNOWN

(Visited 2,991 times, 1 visits today)