Hoe je ECHT van die nare mee-eters afkomt

Een van de meest irritante huid issues die veel vrouwen zullen herkennen zijn mee-eters. Het is erg lastig om van ze af te komen en zelfs met foundation is het moeilijk om ze te verbergen. Het afgelopen jaar waren de blackhead maskertjes super populair, maar toch komen de mee-eters altijd weer terug. Maskertjes zijn dus niet de oplossing, maar wat dan wel?

Zo doe je het!

Het gaat om je skincare routine. Wanneer je je gezicht reinigt zijn er twee producten die je aan je routine toe kan voegen om je mee-eters voor eens en altijd te verwijderen. Als eerste zijn er speciale gezichtsreiniging pads die je huid als het ware scrubben. Ze bevatten melkzuur en dat zorgt ervoor dat je poriën diep worden gereinigd. Wij raden je aan om het product van Neogen aan te schaffen. Deze pads hebben drie lagen en bevatten een groene thee extract. Dit maakt je huid zacht en voorkomt extreme irritaties die veroorzaakt kunnen worden door de zuren.

Wanneer je je gezicht hebt gereinigd is het belangrijk om Differin aan te brengen. Een vergelijkend product is de La Roche-Posay Effaclar Gel-Creme. Je gezicht kan vlekkerig of geïrriteerd zijn na het reinigen en dit product maakt je huid rustig. Na het aanbrengen van de crème/gel is het tijd om een voedende crème op je gezicht aan te brengen. Hiervoor kan je het beste Aquaphor gebruiken, want naast dat dit product voedend is voor je huid kan je het nog voor veel meer dingen gebruiken!


READ NEXT
De trend op het gebied van huidverzorging
Hier moet je op letten bij het kopen van een nieuwe crème
5 fouten die we maken bij het schoonmaken van ons gezicht