Natuurlijk wil je op vakantie de perfecte bikini foto nemen maar vaak ben je het met resultaat niet tevreden.. Wij hebben wat tips voor je verzameld van een Victoria Secret model. Want als zij het niet weten.. weet het niemand het meer.. 

Bikini
Alles begint natuurlijk bij de perfecte strand outfit. Zorg voor een flatterende bikini, zodat alles nog wel goed bedekt is. Daarnaast is het altijd belangrijk dat jij je goed voelt in je bikini! Voel jij je wat minder over je lichaam? Misschien kun je dan beter gaan voor badpak. Tegenwoordig heb je genoeg sexy swimsuits

Gehydrateerde huid 
Zorg dat je huid goed gehydrateerd blijft de hele dag door. Dit kun je het beste doen door rozenwater in je tas te doen. Hiermee spray je je drie of vier keer per dag in. Je huid blijft zo mooi glad. 

Goed licht
Bij iedere foto is het belangrijk om goed licht te hebben.  Maak de foto niet tegen de zon in. Zo heb je het perfecte licht.

Zelfbruiner
Een bruinere tint is gewoon een must op de foto! Heb je nog geen tintje gekregen door de zon? Help jezelf dan een handje en smeer wat zelfbruiner. Je gaat ontzettend blij worden van het resultaat!

Heupen
Draai je heup opzij voor strakkere buikspieren. Op deze manier creëer je ook meer volume op de foto.

Armen 
Houd je armen van je lichaam af of doe ze omhoog zodat je lichaam geen groot blok wordt op de foto. 

Haar
Gooi je haar naar een kant voor meer volume en om de halslijn te benadrukken. 

 

READ NEXT:
Hierdoor lijken je borsten groter in bikini
1 bikini op 6 manieren dragen doe je zo
Deze badpakken zijn sowieso sexier dan bikini’s

Source: Vsgirl

 

 

 

(Visited 960 times, 1 visits today)