Op foto in bikini? Zo doe je dat!

En sta je er flawless op, no matter what!

Poseren voor een foto in kleding is nog prima te doen. Je kleding verdoezelt van alles en je kunt een beetje spelen met bijvoorbeeld een zwierige rok. Poseren in bikini is een heel ander verhaal. Dan moet je het beeld vullen met het lichaam zelf. Maar hoe kun je dat het beste doen?

Natuurlijk wil je op vakantie de perfecte bikini foto nemen maar vaak ben je het met resultaat niet tevreden.. Wij hebben wat tips voor je verzameld van een Victoria Secret model. Want als zij het niet weten.. weet het niemand het meer..

Bikini

Alles begint natuurlijk bij de perfecte strand outfit. Zorg voor een flatterende bikini, zodat alles nog wel goed bedekt is. Daarnaast is het altijd belangrijk dat jij je goed voelt in je bikini! Voel jij je wat minder over je lichaam? Misschien kun je dan beter gaan voor badpak. Tegenwoordig heb je genoeg sexy swimsuits.

Gehydrateerde huid

Zorg dat je huid goed gehydrateerd blijft de hele dag door. Dit kun je het beste doen door rozenwater in je tas te doen. Hiermee spray je je drie of vier keer per dag in. Je huid blijft zo mooi glad.

Goed licht

Bij iedere foto is het belangrijk om goed licht te hebben.  Maak de foto niet tegen de zon in. Zo heb je het perfecte licht.

Zelfbruiner

Een bruinere tint is gewoon een must op de foto! Heb je nog geen tintje gekregen door de zon? Help jezelf dan een handje en smeer wat zelfbruiner.  Je gaat ontzettend blij worden van het resultaat!

Heupen

Draai je heup opzij voor strakkere buikspieren. Op deze manier creëer je ook meer volume op de foto.

Armen 

Houd je armen van je lichaam af of doe ze omhoog zodat je lichaam geen groot blok wordt op de foto.

Haar

Gooi je haar naar een kant voor meer volume en om de halslijn te benadrukken.

 

Ja, nu al!
De eerste bikini’s zijn al in de sale

Nu kan de zoektocht beginnen..
> Dit is de bikini of badpak die het beste bij JOUW figuur past

Voor een unieke én budget proof bikini.
De perfecte basic garderobe voor boven de 30 graden

PHOTO CREDITS: VIVIAN HOORNTheme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites