How to: sleek low ponytail

Dit is de hair do van dit moment...

Op zoek naar een knap kapsel dat je eigenlijk naar alle gelegenheden kunt dragen? Dus naar je werk maar ook tijdens een avondje uit… Dan is dit het perfecte, classy kapsel (of ga dan voor een bos krullen, zo maak je ze zonder hitte)! En je hebt ‘m zo gemaakt.

How to: sleek low ponytail

Stap 1 : Borstel je haar goed en zorg ervoor dat het echt steil is (hoe steiler, hoe beter). Stijl het met een stijltang (als nodig), doe dit natuurlijk niet te vaak, want daar wordt je haar niet zo blij van (bekijk hier welke dingen nog meer slecht zijn voor je haar). De staart is namelijk het mooiste als je haar héél stijl is.

Stap 2: Maak de bovenkant van je haar nat met een beetje water, en borstel het strak naar achteren. Breng daarna een beetje gel (niet te veel natuurlijk) aan op dezelfde plek en borstel het haar met je vingers steil naar achter.

Stap 3: Maak een lage staart en zet ‘m vast met een elastiekje. Om het kapsel nog knapper te maken, pak je een pluk uit de onderkant van je staart, en wikkel deze om het elastiekje heen (even vastzetten in het elastiekje of met een speldje). Op die manier heb je het elastiekje stylish weggewerkt en het ziet er net even wat leuker uit.

Stap 4: Als laatste kun je de staart nog een keer stylen, om het haar echt helemaal steil te krijgen (mits je haar al mega-stijl is). Dus aan de slag ladies! Let us know hoe het er bij jou uit zag!

P.S. Deze mooie oorbellen zullen héél mooi bij je kapsel staan!Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites