How to wear: gladiator sandals

Je hebt ze ongetwijfeld voorbij zien komen, of misschien heb je ze al maar de gladiator sandals zijn dé trend voor menig en dus ook dit Spring/Summer seizoen. Ze zijn er in heel veel varianten, hoog, laag, met hak en in allerlei kleuren.. Gladiator sandals zijn vaak te herkennen aan een rits (omdat je de bandjes niet kunt knopen) en het zusje hiervan, de lace up sandal, herken je aan de strappy bandjes. Maar hoe combineer je ze? Zo!

gladiator sandals

De gladiator en lace up sandals zijn ideaal voor een festival outfit. Ze geven een knappe look (ze staan ook heel mooi bij één van deze denim dresses) net dat beetje extra. Draag ze met een vrolijk zomerjurkje of een jumpsuit.

gladiator sandals

Vind je jouw benen nog te wit maar wil je deze sandals wel dragen? Combineer ze dan met je favoriete jeans, dan zit je altijd goed. Of zorg voor bruinere benen met deze tips!

gladiator sandals

Zin in een klassieke look die je, zonder al teveel omkijken, kunt dragen naar je werk? Draag ze met een mooie zwarte jeans (zo blijft je zwarte broek ook écht zwart) en een classy blouse met streepjes!

READ NEXT:
Zo bespaar je geld tijdens het shoppen!
Pieces van Topshop die je NU NU NU wilt hebben
Quiz: Welke schoenen horen in jouw garderobe thuis?

Source: Shopstyle