How to wear: Print on Print

Een veel (en graag) geziene trend voor het komende seizoen: print on print. Hierbij combineer je prints (heel logisch) met nog meer prints (er zijn trouwens trends die nooit uit de mode raken… die vind je hier). Wij kunnen ons voorstellen dat het moeilijk is om hierin een goede balans te vinden. Je wilt er tenslotte niet bij lopen als een wandelende circus act… Daarom hebben wij speciaal voor jou de mooiste print on print inspiraties op een rij gezet.

1.Draag een effen kleur

Door een effen kleur tussen je prints te dragen, zorg je ervoor dat ze niet met elkaar kunnen clashen. Een ideale manier om op een subtiele manier twee prints te rocken. 

2. Fijne prints

Combineer fijne printjes met elkaar. Hierdoor wordt het totaalplaatje niet (te) heftig omdat de prints mooi samenvloeien.

3. Dezelfde print

Draag je boven- en onderkleding in dezelfde print, hierdoor vormt je outfit hoe dan ook één geheel. Door bijvoorbeeld je pantalon en top in dezelfde print te dragen, lijkt je ook nog eens een stuk langer! (Yay!!). Wij hebben je al eens eerder tips gegeven waardoor jij je benen instant lengte kunt geven… Lees ze hier!

4. Dezelfde kleurtinten

Om print on print te laten matchen kun je ervoor kiezen om dezelfde kleurtinten terug te laten komen in beide prints. Laat bijvoorbeeld ‘ de kleur grijs’ in zowel je jurk als je jas terugkomen, hierdoor oogt je look een stuk ”rustiger”.

Hoe zouden jullie prints het liefst met elkaar combineren? We zijn benieuwd…

P.S. Op zoek naar inspiratie voor de mooiste werkoutfits? Kijk dan even hier…