IDEAAL: onze favoriete skin care producten in het klein

We weten allemaal dat het weer gaat gebeuren, maar ieder jaar schieten we toch weer in de stress. We gaan op kerstavond stappen met onze vrienden, op Eerste Kerstdag bij je ouders, Tweede Kerstdag bij je schoonouders en dan moet je ook nog even langs bij opa en oma. Het is niet alleen logistiek een heel geregel, ook qua uiterlijke verzorging moet er heel wat geregeld worden. Het liefst neem je een koffer mee met al je kerstkleding, zodat je na het gourmetten meteen in je pyjama kan schieten.

Maar naast een kledingrek met je mooiste jurkjes is je toilettas van groot belang. Het is belangrijk dat je je huid goed verzorgt, ook tijdens de feestdagen. Als je buiten een wandeling gaat maken of de hond gaat uitlaten, is het slim om je huid te beschermen tegen die gure wind. Bovendien ga je twee tot drie dagen achter elkaar (ongezond) eten en drinken en dat ga je merken aan je huid. Een beetje extra aandacht is dus zeker niet verkeerd.

Dus, een koffer met kleding, een toilettas (of ook maar een koffer voor al je crèmes) en dan ook nog alle cadeautjes voor de familie. Je zou bijna een busje huren om alles met je mee te krijgen. Dat kan toch makkelijker? Zeker. Die toilettas kan vier keer zo klein worden met de Handbag Essentials van hannah. De naam zegt het al, HANDBAG essentials. hannah heeft namelijk haar allerfijnste crèmes uitgebracht in kleine flacons die dus in iedere handtas passen. Ook al je mee hebt gedaan met de mini crossbody bag trend van dit jaar.

De essentials

hannah heeft dus een aantal topproducten in handzaam formaat uitgebracht. De collectie bestaat inmiddels uit hygiënische mini- pompflacons met elk een inhoud van 10 ml van de bestseller-producten 4YOUth, Juvi Protect, Touch of Silk, Brilliant Touch, 24-hour Skin Balancing, Juvi-Protect én de nieuwe Touch of Colour.

Knap aan het kerstdiner

Op je mooist aan het kerstdiner? Dan wil je de hannah 4YOUth in je tas hebben zitten. Deze crème bevat onder andere de vier geavanceerde hightech ‘key-ingredients’ Argireline, Ceracute®-F, Pullulan en vitamine C. Deze combinatie zorgt voor volumeverbetering, collageenopbouw en een optimaal vochtgehalte in je diepere huidlagen.

De ingrediënten hebben effect op de bovenste huidstructuren en zorgen voor opvulling van fijne lijntjes en rimpels. 4YOUth is ook geschikt als oogcrème. Knap tijdens de carpaccio en kalkoen met een jeugdige, gezonde conditie van je huid en een dito uitstraling!

Dé perfecte basis voor je feestmake-up

Leuke feestjes kunnen niet lang genoeg duren en dan wil je natuurlijk dat je make-up ook lang goed blijft zitten. Touch of Silk is dan de ideale primer voor je feestmake-up. Deze heeft een basis van vitamine A, C, E en siliconenolie. Deze primer vult kleine oneffenheden onmiddellijk op. Je huid wordt glad en de primer laat je gezicht mooi gematteerd achter.

Heb je teveel chocolade gegeten? De rijke mix van ingrediënten heeft een positief effect op het herstel van de onrustige huid, maar ook de beschadigde huid. De met een award bekroonde Touch of Silk helpt tevens littekens, kleine huidbeschadigingen en brandwonden op een natuurlijke manier te herstellen.

Op je mooist op foto’s én selfies

De feestdagen leveren vaak leuke plaatjes op. Met Brilliant Touch sta jij gegarandeerd op je ‘feest best’ op elke foto of selfie. Deze formule werkt direct als een slimme filter om zichtbare poriën te verminderen en een glimmende huid te matteren. Hierdoor krijgt je huid onmiddellijk een gave, opvallend heldere, frisse én mooie egale uitstraling. Met Brilliant Touch is iedereen fotogeniek (zelfs zonder feestmake-up)!

Pips aan het kerstdiner? No way!

We hopen natuurlijk ook dit jaar weer op een witte kerst. Maar wat het ook wordt, met Touch of Colour geef jij je huid een beetje extra kleur. Deze crème zorgt voor een perfect gave uitstraling. Dit is te danken aan het key ingrediënt Ronaflair Flawless. Dit is een mix van hoogwaardige, gekleurde pigmentpoeders die direct matterend en kleurcorrigerend werken op je huid. Een mix van siliconenoliën zorgt ervoor dat kleine oneffenheden onmiddellijk worden opgevuld en dat je teint mooi egaal en gematteerd achterblijft, zonder enig vetspoortje.

Touch of Colour heeft ook een direct optisch rimpelverminderend effect. De werkstof Ronaflair Flawless en de siliconenoliën vullen je fijne lijntjes onmiddellijk op. Pips aan het kerstdiner? No way, want hiermee kun je direct een natuurlijk kleurtje op je gezicht toveren.

Je huid in balans van oud op nieuw

Tijdens Oudjaarsdag ben je langdurig “on the go” en wil je natuurlijk dat je huid dit langdurig stralend en gezond mee kan vieren. De 24-hour Skin Balancing is een rijke conditioner voor je huid. Deze zijdezachte formule op basis van allantoïne, goudsbloem, aloë vera, hyaluronzuur, jojoba-olie, kamille, lecithine en panthenol brengt je huid klokje rond in balans.

De onmisbare beschermengel voor zonnige winterdagen

De winterzon kan verraderlijk fel zijn. Vooral op de skipistes door de weerkaatsing van de sneeuw. De Sun Perfection Juvi Protect biedt dan een hoge mate van bescherming tegen UV-straling met een SPF HIGH (SPF 30). Dankzij de handige 10 ml Handbag Essential kun je deze onmisbare beschermengel vanaf nu eenvoudig meenemen in je ski- of winterjack.