In 100 dagen bikiniproof, are you in?

Januari is de maand van goede voornemens. And to be honest sneuvelen die vaak al in de eerste week (check..). Om dit jaar nu eens niet rond Pasen in paniek te raken bij de eerste boven-de-20-graden-dag, ga ik het dit jaar anders aanpakken. Summerbodies are made in winter…En nee, ik heb geen overgewicht, hoef niet omgekeerd de zee uit te lopen, maar het lijkt me heerlijk om eindelijk eens in de zomer in de shape of my life, super bikiniproof te zijn. Geen muffintop meer maar een buik-met-lijntjes. Healthy is the new sexy, right?

En daarom ga ik graag de #100daysHKMX challenge aan! En om het dit keer niet halfbakken te doen, ga ik het goed aanpakken. Bikiniproof is a serious business, babes. Ik heb personal trainer (goeroe zou ook niet misplaatst zijn) Guy van der Reijden (hij is eigenaar van 2 personal training studio’s en hij en zijn team werken o.a. met Kim Feenstra, Lieke van Lexmond en Froukje de Both) bereid gevonden om een 100 dagen plan te schrijven en dit plan en mijn bevindingen en persoonlijke tips en tricks gaan we met jullie delen! A.s. zondag draaien we de trainingvideo’s (HELP) met oefeningen die je thuis kunt doen en die kun je vanaf volgende week woensdag elke week hier bekijken. Ook zal Guy een voedingsschema samenstellen. Ik heb mijn Tupperwareverzameling uitgebreid (tip 1: preparation is the key!), mijn knappe sportpakjes besteld (tip 2: trainen wordt echt leuker als je er een beetje knap bij loopt)…who’s with me?