4 tips over hoe je sieraden kan combineren met jouw outfit

Sieraden combineren met jouw outfit is vaak lastiger dan je denkt. Een outfit maak je vaak pas echt af met de juiste gepersonaliseerde sieraden. Het zorgt ervoor dat jouw outfit opvalt! Hieronder geven we vier tips over hoe je het beste sieraden kan kiezen die passen bij jouw outfit. 


Kleurencombinatie

zoals je misschien wel weet zijn er sieraden te verkrijgen in goud, zilver en rosé. Vaak heeft iedereen wel een voorkeur voor één bepaalde kleur. Dit is vaak vooral voor goud of zilver. De een is dol op goud, terwijl de ander zilver mooier bij de huidskleur vindt staan. De kleur van het sieraad is ook bepalend voor jouw outfit. Bij een donkere outfit komen gouden sieraden namelijk mooi uit. Zilver staat weer goed bij een lichtgekleurde outfit. Een aantal jaar geleden kon dit echt niet, maar tegenwoordig kan je ook goed en zilver met elkaar combineren.

Unieke items

Doormiddel van gegraveerde sieraden kun je de aandacht trekken naar een bepaalde plek. Wanneer je bijvoorbeeld wil dat mensen naar je gezicht kijken kan je een paar mooie oorbellen in doen. Heb jij je nagels gelakt en zien je handen er verzorgd uit? Draag dan een leuke grote ring of ga voor meerdere minimalistische ringen. Als je een jurkje draagt met een V-hals, kan een ketting ervoor zorgen dat dit je outfit helemaal afmaakt! Je kan in dat geval kiezen voor een subtiele, maar gepersonaliseerde ketting met bijvoorbeeld je geboortedatum. Je kan een ketting op maat laten maken, zodat die volledig naar jouw wens is. Dit is een goede manier om jouw outfit een persoonlijke touch te geven!

Passend bij jouw kledingstijl

Veel mensen vinden het superleuk om zoveel mogelijke gepersonaliseerde sieraden te dragen. Je kan ook nooit genoeg sieraden hebben. Hierbij is wel één ding belangrijk: zorg ervoor dat de sieraden niet alleen bij elkaar passen, maar ook bij jouw kledingstijl. Bij een wat chiquere kledingstijl kun je het beste kiezen voor wat subtielere sieraden. Opvallende sieraden passen weer goed bij een stoere outfit.

Kies voor sieraden die makkelijk te combineren zijn

Vind je het toch nog erg lastig om bij jouw outfit passen sieraden te vinden? Kies dan voor sieraden die je altijd kan combineren, zoals graveerbare sieraden. Deze worden met de hand gemaakt waardoor je altijd een origineel sieraad draagt. Vooral dat soort persoonlijke sieraden passen overal bij, omdat deze gezien mogen worden. Bovendien zijn de meeste graveerbare sieraden minimalistisch waardoor deze makkelijk te combineren zijn!

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites