Hoewel er niets leukers is dan lekker shoppen en weer gepakt en gezakt naar huis gaan.  Gaat kwaliteit soms echt boven kwantiteit. Don’t worry! Er zijn dit jaar weer genoeg supergave trends die je lekker kunt shoppen in de high street winkels. Maar er zijn ook  een aantal items die zo mooi en tijdloos zijn, dat je jezelf gewoon moet verwennen en even moet splugen. Je zult hier jaren plezier van hebben en er altijd tip-top uitzien!

Blazer

Met een knappe blazer is je kledingkast al compleet: het kan namelijk in elk seizoen. Het brengt iedere outfit van day to night en je kunt het met alles combineren. Zelfs in de zomer kun je het s’avonds als het wat frisser wordt gewoon dragen over je outfit. Niet alleen de plain, zwarte blazer is forever. Er zijn genoeg printjes en kleurtjes om van iedere dag een blazer day te maken!

 Black dress

”Wat doe ik aan?” Deze zin is niet alleen vaak een dagelijkse struggle als we voor onze overvolle kast staan, maar die struggle wordt nog erger wanneer er een speciale gelegenheid in aantocht is. Het antwoord is dichterbij dan je denkt. When in doubt, kies zwart. Met een little back dress ben je altijd ready.

Tas met ring

Goud- en zilverkleurige details zijn super big dit jaar, je ziet ze overal voorbij komen op: van truien tot jeans en van tassen tot schoenen. Maar vooral tassen met een grote ring geinspireed door J.W. Andersons pierce is een it-girls staple. Het ring detail is zo chic dat we er nog lang geen genoeg van zullen krijgen.

Dark wash jeans

Kun je een garderobe wel een garderobe noemen als er geen dark jeans in zitten? Donkere jeans zijn mooi bij ieder lichaamsvorm en je kunt het gewoon met alles stylen. hup, shoppen die jeans!

Striped shirt

Stripes gaan nooit out of style. Het geeft een simpele outfit iets Parisienne. Niet alleen zwart met witte strepen, maken ons helemaal happy, maar alles in de streepjesfamilie is een go!

Leather trenchcoat

Een mooie trenchcoat is de perfecte jas voor altijd. Chic, sophisticated en makkelijk te combineren. En die heeft iedereen natuurlijk ook al lang in de kast hangen, toch? Maar  trenchcoats zijn er ook in anderen stoffen te vinden behalve katoen, zoals leer. Ga dit jaar eens voor een leren trenchcoat: net zo classy, maar dan toch net wat stoerder.

 

En met kasjmier zit je natuurlijk ook altijd goed
Nu is de tijd om te investeren in een kasjmier trui!

Enne, hiermee ook!
Styled by Manon: Look #107 / Tijdloos

PHOTOCREDITS VOGUESPAIN