Irritante dingen die (bijna) alle Nederlanders doen op vakantie

Als wij Nederlanders op vakantie gaan naar het buitenland doen de meeste van ons alsnog typisch Hollandse dingen die eigenlijk écht niet kunnen, en dat weten we, maar toch doen we het. Zolang jij niet die persoon bent die zijn/haar handdoek al om 6 uur ’s ochtends neerlegt (want dat is veruit de ergste) is het goed, maar deze dingen zijn eigenlijk ook best grappig.

1. Op zoek naar wifi
Omdat we toch allemaal een beetje verslaafd zijn aan onze telefoon, gaan we met z’n allen massaal op zoek naar de WIFI. Het is één van de eerste dingen die we doen bij aankomst op de vakantiebestemming. Foei, niet meer doen! Je gaat op vakantie om lekker uit te rusten, niet om je Facebook te checken.

2. Etenswaren meenemen
Als er geen lokale Friet van Piet is op de vakantiebestemming zijn we al snel geneigd om ons eigen eten mee te nemen. Pindakaas, hagelslag, frikadellen, het gaat allemaal in de koffer. Kom op, je kan heus wel een weekje of twee zonder, het eten in het buitenland is ook super lekker. 

3. Foto’s van zonsopgang en zonsondergang
Jep, je kent het wel. Je ziet ze voorbij komen op Facebook: de foto’s van zons op- en ondergang. Meestal zijn dit toch wel mensen van boven de 40. Ze gaan super vroeg hun bed uit om de foto’s te maken en doen dit iedere dag. 

4. Fotoshoots bij het all inclusieve hotel (liggend op het strand)
Dit spreekt voor zich, toch?

5. Een relatie aangaan met de barman
Je bent met vriendinnen op vakantie en natuurlijk krijgt één van jullie een relatie met de oh zo knappe barman. Na de vakantie is dit meteen weer over, in een warm land leek hij toch wat leuker.

8. Nep designer kleding kopen.
Tassen, zonnebrillen en kleding van een (nep) designer merk kopen en vervolgens stug volhouden dat het echt is. Je kent het wel.

READ NEXT:
10 vakantie toppers onder de €60,-
5 under the radar vakantiebestemmingen voor deze zomer
10 koffers die een extra reden zijn om op vakantie te gaan

 

Source: theaboz