De stijl van de Parisiennes, we houden ervan. Ze zien er altijd fashionable uit, maar toch super nonchalant. Dat noemen we het ‘je ne sais quoi’-gevoel. Caroline de Maigret is een grote inspiratiebron voor deze look. Het lijkt alsof ze zo maar iets heeft aangetrokken maar het klopt precies. Nonchalante looks doen het altijd goed. En met de juiste items kan jij er ook uitzien alsof je een uur voor je kast hebt gestaan, het is heel simpel.

Loafers

Loafers staan altijd goed. Ze maken iedere outfit chic en je trekt ze zo aan. Maar als je ze draagt als een Parisienne kan het toch nonchalant. Draag je loafers bijvoorbeeld met een boyfriend jeans, een stoer jack en een oversized blouse. Over die oversized blouse gesproken…

Oversized blouse

Een witte oversized blouse is ook een item dat erg geliefd is bij de Parisiennes! Een witte blouse kán je altijd en naar iedere gelegenheid aan. Nonchalant met de bovenste knoopjes open, een bralette eronder en opgerolde mouwen. En er zijn echt duizend manieren waarop je je witte blouse kan dragen.

Zwarte col

Een zwarte coltrui maakt je look sexy maar ook nonchalant. Hij is lekker basic maar wel weer erg stijlvol. Dit klassieke item is ook met alles goed te combineren. En het is een blijvertje. Dit item raakt niet uit de mode, geloof ons maar. Bekijk hier inspiratie hoe je de zwarte coltrui op veel verschillende manieren kan combineren.

De baret

De baret maakt het ”je ne sais quoi” gevoel compleet. Ultra Frans natuurlijk en ook een trendy item onder de Parisiennes. Nu ligt hij ook overal in de winkels in Nederland. En er zijn zoveel leuke! Ga voor een classy zwarte baret, een baret in het knalrood of een roze baret. Er is keuze genoeg. Shop hieronder de mooiste items.

Ben je nog opzoek naar een mooi paar loafers?
> Dit stoere paar vind je misschien wel heel erg leuk

Bekijk hier meer fashion inspiratie:
Styled by Manon – Dé manier om je zomerjurk te dragen
How to: de western look draagbaar maken
Dit zijn de mooiste oorringen van het moment

PHOTO CREDITS: THEFASHIONCUISINE
(Visited 1 times, 1 visits today)