Items voor op jouw februari wishlist!

Wow, het is alweer februari, voor ons gevoel waren we vorige week nog aan het genieten van het kerstdiner en aan het feesten met oud en nieuw. Maar het jaar gaat gewoon door and so does fashion. Want wat zijn de 5 fijnste basics in februari en wat de mooiste trends? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet zodat jij ze makkelijk kan shoppen.

[show_shopthepost_widget id=”1355012″]

De basics
Zoals iedereen weet zijn een leren jack en een goede jeans altijd goed om in je kast te hebben. Zo kunnen ook mooie shirts, gestreept of in het zwart, niet ontbreken in het lijstje van fijne basics. Daarnaast is een flatje ook onwijs handig om in je kast te hebben voor de dagen waarop het weer het toelaat. Kies voor deze lace-up variant en je vangt meteen de basic en de trend in een klap. Goede zwarte tas erbij en dan zit je qua basics wel weer even goed!

[show_shopthepost_widget id=”1355011″]

De trend items
Dan nu de trends, and we’ve never met a leopard print we didn’t like, daarom deze mooie heels met onze favo print. Eerlijk is eerlijk, hij is niet echt terug van weggeweest want de leopard trend blijft altijd (hoorde deze dan toch bij het rijtje van de basics?) en zien we nu ook voorbij komen in . Oh, en echt, een okergele coat kan zoveel goeds doen in jouw looks deze maand, super mooi! Ook een gestreepte blouse met kleurtjes hoort in dit lijstje thuis, want dat is dit voorjaar. Qua accessoires zit je goed met een pom-pom keychain en een mooie suède saddle bag. Keuze genoeg dus, met deze items ben je helemaal on trend.

READ NEXT:
>
>
>