It’s National Lipstick Day! Scoor nu een gratis M.A.C lipstick

Foto door: @abu.hayeh via @maccosmeticsnl

Lippenstiftliefhebbers en degenen die hun liefde voor lippenstift nog niet hebben ontdekt, deze National Lipstick Day viert M·A·C voor jullie! National Lipstick Day is een moment om te experimenteren. Van tweekleurige lippen tot een glanzende en matte afwerkingen, er is nooit een beter moment geweest om nieuwe tinten te proberen!

From natural to next-level

M·A·C is trots om lipkleuren te creëren die passen bij elk moment. “National Lipstick Day is een herinnering aan hoe krachtig en transformerend make-up werkelijk is”, zegt de in New York City gevestigde Senior National Artist Keri Blair. “Veel vrouwen zijn geïntrigeerd door lippenstift alsof het een sirene is. Bij M·A·C is lippenstift een pijler van ons erfgoed, onze innovatie en onze filantropie. Vrouwen herinneren zich hun eerste M·A·C Lipstick – net zoals ze zich hun eerste kus herinneren.”

Met een M·A·C Lipstick die wereldwijd elke seconde wordt verkocht – zo snel als een kus of een veeg van een van onze iconische Lipstick-kogels – is het geen wonder dat M·A·C de naam op ieders lippen is. Onze tinten en formules, ontwikkeld door Artists, gaan verder dan de trend om te verzorgen, te conditioneren, te flatteren en een volledig personage over te brengen. Waar ga je heen? Van welke trend hou je? U vindt zeker uw nieuwe favoriete tint voor elke dag, stemming en gelegenheid tussen meer dan 150 iconische M·A·C-tinten.

National Lipstick Day 2021!

Het draait allemaal om onze iconen! De onmisbare tinten die gewoon onweerlegbaar en altijd modern zijn. M·A·C heeft een lange traditie in het creëren van lipsticks die een moment definiëren, een trend leiden en de mensen die ze dragen een geweldig gevoel geven. “National Lipstick Day is een moment om te onthouden dat lippenstift een iconische erfenis van de historische cultuur heeft die onze individualiteit decennialang heeft versterkt, verrijkt en heeft helpen definiëren”, zegt Skinner. Swipe er een op en ontdek het zelf!

  • Op 29 juli krijg je bij alle M.A.C Cosmetics stores en in de online M.A.C-store een gratis full size lipstick in de kleur Velvet Teddy cadeau bij een aankoopbedrag van 20 euro.
  • Op 26 t/m 31 juli krijg je bij de Bijenkorf bij aankoop van min. €39 aan M.A.C producten de full-size matte lipstick in kleur Mehr.
  • In 26 t/m 31 juli krijg je de hele week de best seller lipstick in kleur Ruby Woo cadeau bij aankoop van een M.A.C lip product naar keuze.

Natuurlijk kan je je favoriete lip producten ook gewoon online scoren op de website. Veel shop plezier!