Je haar lichter maken met natuurlijke producten

Bij de kapper je haar lichter maken is vanaf nu overbodig. Wij hebben namelijk de tips voor je hoe je snel en gemakkelijk je haar lichter kan krijgen.

Citroensap
Deze kende je waarschijnlijk al, dit is de meest populaire manier om je haar lichter te maken. Citroensap in combinatie met zonlicht zorgt er voor dat je haar een heel stuk lichter wordt. 

Honing
Je haar wordt niet alleen lichter, maar het zou er ook nog door gaan glazen. Dus een win-winsituatie. Doe flink wat honing in een kommetje en meng het met warm water of een beetje azijn. Breng het mengsel aan op vochtig haar en dek het af met een douchemuts. Laat het ongeveer een uur zitten en spoel het daarna uit met shampoo. 

Kamille
Heb je donker haar en wil je een gouden tint? Kook water en voeg kamille thee toe. Hoe meer theezakjes je erin doet, hoe sterker de kleur wordt. Laat het hete water afkoelen en spray het in je haar. Laat het daarna goed drogen in de zon. 

Kaneel
Je haar gaat in ieder geval heerlijk ruiken na deze actie. Meng kaneel met een beetje water zodat je een pasta krijgt. Doe wat conditioner in je haar en verdeel daarna de pasta over je haren. Knoop je haren samen in een knot en dek je haren af met een douchemuts. Laat het een nacht intrekken en spoel het de volgende ochtend uit. 

READ NEXT:
Deze haartrend is weer helemaal terug
Once and for all: groeit haar sneller als je het knipt?
> Doe dit ALTIJD met je haar voordat je gaat zwemmen

 

Photo credit: eslamoda