Jouw guide voor de perfecte vakantie bikini

Naar welke zonnige vakantiebestemming je ook gaat, swimsuits zijn toch een van de belangrijkste dingen om mee te nemen op reis! Maar hoe vind je een bikini die het beste past bij het land waar je naar toe gaat? In deze swimsuit guide helpen wij je een handje op weg! 

Ibiza, Spanje (#1 en #2)
Lekker in Spanje genieten aan het strand, cocktail in je hand en lekker afkoelen in de zee (hier dromen we nu toch al bij weg)?! In dit warme land dachten we meteen aan de Ibiza look. Hierbij wordt veel gebruik gemaakt van kleur, patronen en aparte vormen. Je kan in Spanje daarom lekker losgaan met het kiezen van een bikini! Tip: Kijk ook eens naar de crochet bikini, het is absoluut een eyecatcher: een gehaakte bikini die helemaal binnen het stijltje past.

Kos, Griekenland (#3 en #4)
In Griekenland merk je vooral dat je dat het back to basic is. We zien hier de basic bikini weer terug. Natuurlijk kun je altijd gaan voor een structuurtje. Ook met een basic bikini kun je stylish at the beach verschijnen! 

Alanya, Turkije (#5 en #6) 
Een echte trend in Turkije zijn bandeaus. Deze bikini is niet alleen vrouwelijk en sexy, je schouders worden hierdoor ook bruiner! Kies voor basic of juist een gekke print, dat maakt in Turkije niet uit.

Albufeira, Portugal (#7 en #8)
Wat je in Portugal echt veel ziet zijn de hoge hals bikini’s. Als bikini broekje kun je zowel voor een lager als hoger model gaan. Bij een zandloper figuur kun je het beste kiezen voor een hoger broekje om je rondingen en taille te benadrukken.

Venetië, Italië (#9 en #10)
Vooral de fringed bikini doet het hier goed! Als je naar een kleurtje zoekt, kijk dan naar pastel tinten.

Monaco, Frankrijk (#11 en #12)
Eerder hebben we je al verteld dat het badpak een echte comeback heeft gemaakt. In Frankrijk liggen de stranden er dan ook vol mee. Ze laten je figuur mooi uitkomen én het heeft een chique uitstraling. De lace up variant is hier een goed voorbeeld van! Een laag uitgesneden badpak met van voren een geregen veter. Perfect voor de Monaco of Saint Tropez vibe.

shopping-bikini-bij-landen

Shop jouw favoriet hier:

1  top WOMEN SECRET  + bottom WOMEN SECRET // 2 top BEACHLIFE bottom  BEACHLIFE  // 3 top

MANGO bottom MANGO // 4 top CYELL  + bottom CYELL // 5 top SEAFOLLY  + bottom SEAFOLLY // 6 top

SEAFOLLY  + bottom SEAFOLLY // 7 top CALVIN KLEIN  + bottom CALVIN KLEIN // 8  bikini O’NEILL // 9 top 

TOPSHOP  + bottom TOPSHOP // 10 bikini O’NEILL  // 11 badpak TWINTIP PERFORMANCE // 12 badpak SAHA 

 READ NEXT:
Swimsuits die passen bij jouw bodytype
De leukste badpakken die je ook als top kunt dragen
De trends op het gebied van swimwear 2016

Source: Blogvpfashion

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »