Zo koop je NOOIT meer de verkeerde kleur foundation

Sta je ook altijd een uur in de winkel te twijfelen? Dat is nu verleden tijd!

De juiste kleur foundation uitkiezen blijft lastig. Je staat vaak uren in de winkel om iedere kleur op je hand te testen. Nadat je hand helemaal onder gesmeerd zit, vind je er uiteindelijk één die matcht met je hand. Je neemt hem mee naar huis en brengt het aan op je gezicht. En dan kom je erachter dat de kleur helemaal niet matcht. Die kan bij de rest van je miskopen en hopen dat een vriendin hem kan gebruiken.

Om dit te voorkomen kan je natuurlijk een medewerker om hulp vragen. Hij/zij test dan meerdere kleuren en kiest dan de juiste voor je uit. Maar het kan nu veel makkelijker er bestaat namelijk een app waarmee je de juiste kleur foundation kan testen. Welkom in de toekomst van beauty.

De app heet BareMinerals Made-2-Fit Customized by MatchCo. De app werkt via de camera. Om te beginnen moet je eerst een paar keer op en neer bewegen boven een stuk wit papier. Zo kan de camera straks goed focussen op de kleuren van je huid. Hierna is het de bedoeling dat je de camera 5 keer op en neer houd tegen je wang, kaaklijn en voorhoofd. Op deze manier kan de app de juiste kleur kiezen die over je gehele gezicht past. De app geeft je zelfs de mogelijkheid om een foundation te bestellen.

Helaas is deze geweldige app nog niet beschikbaar in Nederland (crying deep inside). We hopen natuurlijk dat die hier zo snel mogelijk komt. Het zou zoveel schelen als je het zelf makkelijk kan testen. Gelukkig is er ook nog een manier hoe je zelf de juiste kleur kan vinden op de old school manier. Klik hier om te lezen hoe dit werkt.

Moeite met je make-up blenden?
> Zo doe je het goed

Op zoek naar een nieuwe highlighter?
> De 6 beste highlighters waar je in mag investeren

Maak jij deze fouten ook?
> Dit zijn de 5 meest gemaakte wenkbrauwfouten

PHOTO CREDITS : NIKKI MAKEUP

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites