Wat je SOWIESO doormaakt als je een jumpsuit draagt

Zo vervelend!
Het lijkt de ideale outfit, de jumpsuit, maar eigenlijk is het juist het tegenovergestelde. Ja, je trekt het makkelijk aan en hoeft voor de rest niet meer naar je outfit om te kijken, maar er zijn een aantal dingen juist écht niet handig aan dit pakje. Dat zijn deze dingen:

1. Plassen is een drama

Hartstikke leuk zo’n jumpsuit aan naar een festival of met uitgaan, maar je kan eigenlijk bijna niet naar de wc. En als je echt moet, tja, dan wordt het een hele onderneming. Iedereen denkt dat je wat anders aan het doen bent op de wc omdat het nou eenmaal heel lang duurt voordat je je jumpsuit uit en daarna weer aan hebt.

2. Je struikelt over je eigen pijpen


Jumpsuits zijn vaak lang. En wij vrouwen zijn niet allemaal 1,75 lang. Dan lijkt het omslaan van je pijpen natuurlijk een goed idee, maar als dit vanzelf weer normaal gaat zitten als je loopt, struikel je over je voeten en voor je het weer lig je languit op de stoep. De ellende.

3. Heb je grote borsten? Dan zijn er voor jou bijna geen jumpsuits te vinden.. 

Een geschikte jumpsuit vinden als je grote borsten hebt is bijna onmogelijk. Dit omdat de jumpsuit rond je borsten natuurlijk losser moet zitten en deze jumpsuits zijn er bijna niet.

4. Jeuk krijgen mag niet en is onmogelijk

Wat misschien nog wel erger is dan plassen met een jumpsuit aan is het krijgen van jeuk als je er één draagt. Krabben is onmogelijk of moet door de stof heen. Anders zit er maar één ding op: je hele jumpsuit uittrekken.

5. Je mag het niet te warm krijgen

Want jumpsuits zijn meestal niet gemaakt van een zweetvriendelijke stof. En wanneer draag je jumpsuits? Juist. In de zomer, wanneer je het warm krijgt. Een zweetplek op je derriere is verre van charmant. Zucht… Dan maar een jeans aan.

6. Je jumpsuit uittrekken is nou niet bepaald sexy

Mocht je nou wel die one night stand hebben na een nachtje uitgaan of je vriend willen verrassen, doe dan geen jumpsuit aan. Het is namelijk totaal niet sexy om deze uit te trekken. In plaats van je shirt, trekt hij dan een soort romper bij je uit. Yikes!

Maar goed, toch blijven we de jumpsuit gewoon aantrekken, want het blijft één van de mooiste outfits. Ja, zelfs ondanks dit.

Zorg dat je deze niet maakt!
Warm weer? Pas op voor deze stylingfouten!

PHOTOCREDITS: VIVIAN HOORN

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites