Kerst komt steeds dichterbij en tijdens al die familiediners willen we er natuurlijk wel op ons best uitzien. We hoeven, nu de zomer ver te zoeken is, alleen dus niet meer dat perfecte summer proof lijf af te trainen. Een klein vetrolletje hier en daar is nu niet meer zo erg, maar we willen wel dat die knappe kerstjurkjes op z’n mooist zitten. Wij hebben daarom de jurkjes uitgezocht waarin je veel dunner lijkt. Zo kan je wel uitgebreid dineren zonder insecurities. Perfect, toch?

Wrap dress

Wanneer je wat grotere borsten en brede heupen hebt, is deze jurk perfect voor jou. Hij zit een beetje aangesloten, maar niet té. Zo zie je er slank uit maar niet ordinair. Deze jurk zit prachtig op jouw rondingen. Ga het liefst ook voor een wrap dress die wat meer aangesloten zit op je taille.

Belted dress

Heb je weinig vormen? Dan is een jurk met een riem sowieso een goede keuze. Hiermee komt je figuur meer in balans. Een A-lijn jurk staat jou ook mooi! Dat creëert ook taille waardoor je slanke middel extra benadrukt wordt.

Tie-waist dress

Heb je kleinere borsten? Dan staat een jurk met een strakke geknoopte taille jou super mooi. Een strappless jurk kan je goed hebben en jurken met een band of riem rond de taille zijn ook een absolute go.

Empire lines

Ben je zwanger rond kerst óf wil je echt heel graag dat je buikje goed verborgen is? Ga dan voor jurken met de zogeheten ”empire lines”. Dit zijn lange jurken die een hoge taille hebben en wat wijder uitlopen. Een wat hoger gesloten halslijn staat jou ook mooi.

Shirtdress

Voor alle kleine vrouwen onder ons: aangesloten jurken of een shirt dresses staan jullie erg goed. Laat jurken met veel poespas en grote opvallende onderkanten in de winkels hangen. Die doen juist niet veel goeds voor je figuur.

Wil je jouw favoriete zomerjurk nog dragen?
> Dat kan op deze manier

Waar wij de meest knappe jurken het liefst scoren?
Dit zijn onze favoriete plekken

Op ASOS vind je ook een aantal parels:
> Deze jurken wil je echt even gezien hebben

PHOTO CREDITS: ASOS
(Visited 669 times, 1 visits today)