Kleden naar je leeftijd is uit de mode en dit is waarom

Heb je het gevoel dat je je netter (en saaier) moet kleden als je de 30, 40 of 50 hebt bereikt? Forget it. Kleden naar je leeftijd bestaat gewoon niet. Het belangrijkst is dat je je fijn voelt in je kleding. Kleed je dus vooral als jezelf, je leeftijd is maar een getal en heeft hier niks mee te maken.

Om je te overtuigen geven we je voorbeelden van items die dus gewoon wél kunt dragen. Hoe oud je ook bent, en mocht je misschien het gevoel hebben dat dat niet kan. Want dat is hartstikke van deze tijd.

Opvallende accessoires

Ringen in je oren, grote armbanden, glitters en grote zonnebrillen, JA die kun je allemaal gewoon dragen. Opvallende sieraden zijn enorm trending en maken je outfit helemaal af. Er is dus echt geen reden om die accessoires te laten liggen. Vooral niet vanwege een getal als je leeftijd.. (Bekijk deze statement oorbellen voor wat inspiratie).

Rokken en jurken

Zoals we al zeiden, het laten zien van huid is echt niet leeftijdsgebonden. Dat jij je na een bepaalde leeftijd misschien niet meer fijn voelt in een minirok, is natuurlijk te begrijpen. (Maar als je je er wél fijn bij voelt, houdt niemand je tegen. Echt niet.) Liever iets meer bedekt? Dan is een midirok perfect. En die zorgt er ook nog eens voor dat je langer lijkt.

Statement schoenen

Schoenen met een plateau, een felle kleur of een print zijn perfect om een outfit minder saai te maken. Iedere vrouw zou daarom in het bezit moeten zijn van een paar statement schoenen. Vaak denken vrouwen dat bepaalde sneakers of sandalen minder geschikt zijn vanaf een bepaalde leeftijd. Maar dat is natuurlijk grote onzin.

Deze schoenen moet iedere vrouw in haar kast hebben:
> 5 paar schoenen die iedere vrouw moet hebben

Deze rok is ook perfect om te dragen als je je benen niet helemaal wilt showen:
> De pencil skirt is terug en zo combineer je hem

Met deze schoenen ben je tot in de puntjes gestyled:
> Shopping: Make a point met je schoenen