Heb je dat ook wel eens gehad? Je gooide een item weg of je schonk het aan het goede doel, omdat je er he-le-maal op uitgekeken was. Of misschien dacht je dat het een trend was die dus echt niet meer terug zou komen. Een paar jaar later zag je dat ene item dat je weggegooid had weer OVERAL.

Als we terug kijken in de geschiedenis, kunnen we concluderen dat trends wel degelijk terug komen. Als je spijt wil voorkomen, kan je de volgende items dus beter gewoon lekker in je kast laten hangen. Heb je ze nog niet? Dan shop je ze hieronder.

1. Off shoulder tops

Off shoulder tops zien we al héél lang in het straatbeeld. Oké, nu gaan we dus echt even way back: in de Victoriaanse tijd waren de tops zelfs al in. Toen zagen we de tops meestal met heel veel kant en franjes die door veel vrouwen gedragen werden. Nu zien we de tops ook zonder al het vele kant, maar in eigenlijk heel veel verschillende modellen.


2. Slip dress

Deze 90’s trend heeft een grote comeback gemaakt. We zien de slip dresses weer overal in de winkels liggen. Vroeger werden ze misschien vaker naar een feestje gedragen met een paar pumps eronder, maar nu kan je er eigenlijk gewoon heel veel kanten mee op. Daarom wil je dit item echt wel in je kast bewaren. We zien hem nu vaak met een witte tee eronder of zelfs met een turtle neck!

3. Statement oorbellen

We vertelden het je al eerder: statement oorbellen zijn in. Ook dit jaar weer. We zien grote oorringen, lange oorbellen, plastic oorbellen en gekke figuurtjes en opvallende kleuren. Vroeger waren er andere variaties van de statement oorbellen hot maar ze blijven terug komen. Je bekijkt hier de andere sieradentrends van 2018!

 

 

4. Sheer items

Doorzichtige items waren een hit en blijven een hit. Je bent tegenwoordig echt niet de enige als je in een doorzichtige top uitgaat. De stof zien we ook terug bij jurkjes en zelfs bij rokken. Vroeger was deze stof geliefd en dat blijft hij nog héél lang. En zeg zou zelf, jij voelt je toch ook sexy als je wat van je huid laat zien op zo’n subtiele manier? (Met deze items zie je er ook aantrekkelijker uit).

5. Wijde broekspijpen

Deze trend begon ook in de jaren 40. Vrouwen ruilden hun jurken en rokken in voor broeken met wijde pijpen die heerlijk comfortabel zaten. De wijde broekspijpen zien we ook nu nog veel and trust us, ze zullen nog lange tijd in de mode blijven.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)