Kleine aanpassingen die je leven zoveel fijner maken

Gelukkig worden is echt zo makkelijk niet, maar er zijn van die kleine dingen die je stiekem toch wel heel blij maken. Het zit in de kleine dingen, maar het kan je leven zoveel fijner maken.

Air pods

Hoe vaak ben jij aan het stoeien met de snoeren van je oortjes? Altijd in de knoop en je blijft continu haken aan de deurklink (met alle gevolgen van dien).

Groot dekbed

Je zal er in de zomer niet zoveel last van hebben maar in de winter is je deken eigenlijk altijd te kort, te dun en te smal. Heb jij jezelf goed in je deken gerold en piep je er nog net met je hoofd bovenuit, liggen je voeten weer kou te leiden. Investeer eens in een groot dekbed, dit maakt je leven zoveel fijner. En dan natuurlijk het liefst een donzen dekbed.

Melkopschuimer

Jij wordt altijd extreem gelukkig van een goede cappuccino. Die koffie die je thuis voor jezelf klaarmaakt is prima, maar niet te vergelijken met die van een echte barista. Tijd voor een melkopschuimer? Zo kan jij iedere ochtend genieten van je favorieten koffie en dan in je badjas.

Balkonbar

Je balkon is al kleiner dan je zou willen, en dan moet je hem ook nog vol zetten met een tafel en stoelen? Zo is er niet heel veel ruimte meer om je gasten kwijt te kunnen. Met een balkonbar creëer je zoveel meer ruimte. Hier kan je namelijk je hapjes en drankjes kwijt tijdens de borrel. Heb je direct meer ruimte voor meer gasten.

Draagbare speaker

Laten we eerlijk zijn, de muziek die uit jouw laptop komt is niet van de hoogste kwaliteit. Wanneer je hem op zijn hardst zet, hoor je nog steeds je eigen zang(talent) erbovenuit. Soms niet helemaal gewenst. Met een draagbare speaker heb je overal in je huis mooi geluid en kan het net even wat harder. Daar word je pas gelukkig van.

Föhnborstel

In de badkamer ben je natuurlijk zo min mogelijk tijd kwijt. Met een föhnborstel krijg jij je kapsel direct in model terwijl je het droogt.