Deze kleur nagellak past bij jouw horoscoop

Nu twijfel jij nooit meer over welke kleur je moet nemen.

Weet jij maar niet in welke kleur jij je nagels wil lakken? Zit je uren te twijfelen bij de salon en kan je er maar niet uit komen? MonStyle to the rescue. Wij hebben namelijk de kleur gevonden die perfect bij je sterrenbeeld past. Zo hoef je nooit meer te twijfelen welke kleur je wil. Scroll dus snel naar beneden om te weten welke kleur bij jouw horoscoop past.

Waterman 21 januari t/m 18 februari

Watermannen zijn echte familiemensen. Ze houden van veel mensen om zich heen. Daarnaast zijn ze behoorlijk eigenwijs en doen ze waar ze zin in hebben. Daarom past donkerblauw het beste bij jou.

Vissen 19 februari t/m 20 maart

Voor vissen is lichtblauw de kleur omdat ze heel speels zijn, maar ze zijn ook heel lief, gevoelig en inspirerend.

Ram 21 maart t/m 20 april

De ram houdt van avontuur en uitdaging. Je zit vol energie en houdt van gezelligheid. Hierbij past natuurlijk ook een uitdagende kleur. De kleur aubergine past daarom het beste bij jou.

Stier 21 april t/m 21 mei

Stieren zijn doorzetters en geven niet snel op. Het zijn echte vakvrouwen. Hierbij hoort ook een stoerdere kleur. Daarom is grijs de kleur voor jou.

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

Tweelingen houden ervan om over de top te doen. Ze houden ervan om lol te maken. Hierdoor hebben ze een jeugdige en sociale persoonlijkheid. Daarom past zilver het beste bij je.

Kreeft 22 juni t/m 23 juli

Kreeften zijn heel vrouwelijk en dat laten ze graag zien met rood. Kreeften zijn heel loyaal en betrouwbaar. Ze staan niet graag in de spotlight.

Leeuw 24 juli t/m 23 augustus

Leeuwen zijn brutaal en hebben lef. Ze staan graag in de spotlight. Leeuwen staan er ook bekend om dat ze creatief en speels zijn. Daarom is bordeauxrood de beste kleur.

Maagd 24 augustus t/m 23 september

Een maagd is georganiseerd en heel vrouwelijk. Ze willen altijd alles perfect hebben en het moet gaan zoals zij het willen. De kleur die bij maagd hoort is roze.

Weegschaal 24 september t/m 23 oktober

Een weegschaal vindt het erg moeilijk om beslissingen te maken. Dus het is helemaal een drama om een kleur nagellak te kiezen. Ze houden verder van romantische dingen en zijn erg charmant. De kleur voor de weegschaal is lila.

Schorpioen 24 oktober t/m 22 november

Schorpioenen zijn eerlijk maar ook heel mysterieus. De kleur voor de schorpioen is goud.

Boogschutter 23 november t/m 22 december

Boogschutters houden van veranderingen. Ze zijn recht door zee en staan sterk in hun schoenen. Ze zijn nieuwsgierig en willen graag vrij zijn. Daarom is donkergroen de beste kleur voor jou.

Steenbok 23 december t/m 20 januari

De steenbok denkt praktisch en wil graag succesvol zijn. Daarom is de trend van dit moment het helemaal voor jou. Kies daarom voor oude. Laat je vingers ook nog eens langer lijken.

 

Wat is beter voor jou nagels?
> Gel of acryl nagels?

Langere nagels krijgen?
> Dit is hoe je het voor elkaar krijgt

Geen tijd om je nagels rustig te laten drogen?
> Zo laat jij je nagellak veel sneller drogen

 

PHOTO CREDITS: THEVIVALUXURYTheme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites