Kort haar is vragen om een kort, pittig kapsel? Nee, helemaal niet! Korte kapsels kunnen ook heel stijlvol en vrouwelijk zijn!

De laatste jaren zijn korte kapsels juist helemaal HOT! Daarnaast is kort haar natuurlijk ideaal! Dus ben je jouw lange haar helemaal zat? Of heb je altijd kort haar gehad en wil je wat anders? Wij hebben de mooiste kapsel voor je uitgezocht, die jou kunnen helpen met iets nieuws. Let’s try!

Korte bob

Wat nog steeds erg populair is, is de bob. De bob is het kapsel dat van achter kort is en van voren iets langer valt. De korte bob is erg stoer en daardoor heel leuk als je kort haar wilt!
 
 

Lange bob

Voor de vrouwen die niet ‘echt’ kort willen is de lange bob zeker een aanrader! De lange bob is een bob maar dan wat langer aan de achterkant. Omdat deze bob wat langer valt, kun je er veel verschillende dingen mee doen. Je zou het kunnen krullen waardoor je een speels kapsel krijgt dat vrouwelijk is. Maar je zou het ook kunnen stijlen of er een slag in maken. En wat nu helemaal leuk is, zijn wat sun-kissed plukken door het kapsel heen. LOVE IT!
  

Asymmetrische bob

Ook de asymmetrische bob is een geliefd kapsel. Dit kapsel is heel stoer, maar blijft nog steeds vrouwelijk. De asymmetrische bob is, net als een gewone bob, van achter korter dan van voren. Het speciale aan de asymmetrische bob is dat het van voren maar aan één kant langer is. De andere kant is net zo kort als de achterkant.
  

Boy-cut

Dit kapsel is echt kort, maar daarom zo COOL! Het is een kapsel dat kort is aan de onderkant en aan de bovenkant wat langer. Veel mannen hebben dit, maar vrouwen kunnen dit kapsel ook zeker hebben! De langere plukken aan de bovenkant kun je nonchalant naar achter doen. Je kan de boy-cut in hele coole kleuren doen zoals lichtblond met silver-shade punten.


Pixie 

De pixie lijkt op de boy-cut maar is net iets langer aan de achterkant. Bij de pixie gaat de bovenkant van het haar naar voren. De scheidingslijn van je haar gaat naar één kant waardoor het haar ook naar één kant gaat. Omdat het haar ook iets naar voren gaat, krijg je een halve ‘pony’. 

Meer haarinspiratie?

De mooiste balayage en ombre haarinspiratie! 
Dit zijn ze dan: De haartrends voor 2017! 
Deze haarkleur past het beste bij jou! 

PHOTOCREDITS : SHORTHAIRCUT