Ben je 2018 begonnen met de gedachte dit jaar echt alles anders aan te pakken? Dan wil je misschien ook wel gaan voor een korte coupe. Kort haar is vragen om een kort, pittig kapsel? Nee, helemaal niet! Korte kapsels kunnen ook heel stijlvol en vrouwelijk zijn. Wij hebben de mooiste kapsels voor je uitgezocht, die jou kunnen helpen met iets nieuws en je twijfels wegnemen. Let’s try!

Korte bob

De bob blijft populair onder de korte kapsels. De bob is het kapsel dat van achter kort is en van voren iets langer valt. De korte bob is erg stoer en daardoor heel leuk als je kort haar wilt.Lange bob

Voor de vrouwen die niet ‘echt’ kort willen is de lange bob zeker een aanrader. De lange bob is een bob, maar dan wat langer aan de achterkant. Omdat deze bob wat langer valt, kun je er veel verschillende dingen mee doen. Je kan het krullen waardoor je een speels en vrouwelijk kapsel krijgt, maar je kan het ook stijlen of er een slag in maken. Vind je het nog iets te saai? Ga dan ook voor wat sun-kissed plukken door het kapsel heen. LOVE IT!


Asymmetrische bob

Ook de asymmetrische bob is een geliefd kapsel. Dit kapsel is heel stoer, maar blijft nog steeds vrouwelijk. De asymmetrische bob is, net als een gewone bob, van achter korter dan van voren. Het speciale aan de asymmetrische bob is dat het van voren maar aan één kant langer is. De andere kant is net zo kort als de achterkant.


Boy-cut

Dit kapsel is echt kort, maar daarom zo COOL! Het is een kapsel dat kort is aan de onderkant en aan de bovenkant wat langer. De langere plukken aan de bovenkant kun je nonchalant naar achter doen.


Pixie 

De pixie lijkt op de boy-cut maar is net iets langer aan de achterkant. Bij de pixie gaat de bovenkant van het haar naar voren. De scheidingslijn van je haar gaat naar één kant waardoor het haar ook naar één kant gaat. Omdat het haar ook iets naar voren gaat, krijg je een halve ‘pony’.


Zo föhn je je haar als een pro
Wij hebben het getest: de beste manier om je blonde haar blond te houden
De knapste updo’s voor dun haar

 

>PHOTOCREDITS : SHORTHAIRCUT

(Visited 1 times, 2 visits today)