Krijg super strakke billen zonder workout!

Vind jij dat jouw billen wel wat strakker mogen worden, maar heb je geen zin om de sportschool in te gaan? Geen probleem hoor! Ook zonder sportschool kun je dit voor elkaar krijgen. Wat ons betreft helemaal niet erg. Dit is wat je ervoor moet doen:

Je schoenen afwisselen
Door je schoenen af te wisselen zet je telkens andere been- en bilspieren aan het werk. Draag dus de ene dag schoenen met een hak en de volgende dag comfy sneakers.

Je bilspieren aanspannen
Zelfs als je de hele dag op kantoor zit kun je nog aan je booty werken! Span je bilspieren 15 seconden lang aan en ontspan dan weer. Als je dit een paar keer per dag doet zijn die vollere billen er zo.

Koffie drinken
Je hoort wel eens dat koffie drinken ongezond is. Dat klopt ook deels, maar het gaat dan voornamelijk om meerdere (lees: teveel) kopjes koffie met melk en suiker. Als je gewoon een normaal kopje koffie drinkt is er niks aan de hand. Koffie werkt namelijk wél goed tegen cellulitis. Eindelijk een makkelijke manier om er vanaf te komen!

Je billen scrubben
Je scrubt je gezicht en lichaam regelmatig, maar vergeet eigenlijk altijd je billen. Door de huid van je billen een aantal keer per week te scrubben, verwijder je de dode huidcellen. Hierdoor krijg je een mooie, stevige huid.

Geen suikers eten
Als je teveel suiker binnenkrijgt, gaan die afvalstoffen zich ophopen in je lichaam. En dus ook rond je billen! Helaas worden ze hier niet mooier op… Blijf dus zo gezond mogelijk eten voor fijne strakke billen. Hier vind je de basis voor een suikervrije lifestyle

READ NEXT:
De soorten billen en daarbij behorende slipjes
Deze broek geeft je instant droom-billen
10 redenen waarom dikke billen hebben te gek is

Source: Tumblr