Laagjes, laagjes, laagjes, een must deze herfst! Het kan soms lastig zijn om de goede stoffen en printjes bij elkaar te zoeken, maar Monstyle gaat je helpen. Hieronder vind je de inspiratie foto’s en tips voor de perfecte laagjes in de herfst. Happy layering!

1. Sweaters everywhere
We dragen het liefst elke dag een sweater. Het zit lekker, is super warm en je kunt het makkelijk meenemen in je tas. Maar dit super comfy kledingstuk is niet altijd even fashionable. Gelukkig kun je jouw sweater wel een leuke upgrade geven zodat je warm aangekleed bent èn er goed uitziet. Draag je trui bijvoorbeeld over een blouse, dat geeft je outfit net iets extra’s.

Laagjes-sweaters

2. Hemdjes en truitjes
Deze trend is nu wel algemeen bekend, het (satijnen) hemdje met een T-shirt of trui eronder. We nemen deze trend graag mee naar de herfst, want nu kun je als nog je zomertopje aan met een leuke trui eronder!

laagjes-hempjes

3. Just wear that dress
Met een jurkje kun je niet snel de mist in gaan, maar dit is toch altijd wel even lastig in de winter. Je wilt natuurlijk niet dood gaan van de kou. Zoals je hieronder al kunt zien, kan je gewoon een leuke trui over of onder je jurkje dragen. Ook kun je gewoon een broek onder een jurkje dragen èn sokken in je hakken zijn ook echt super leuk. Vooral glitter sokjes maken je outfit helemaal af!

Laagjes-jurk

READ NEXT
De patchwork jeans is DE nieuwe trend voor de herfst
Shoppen: knappe coltruitjes!
De nieuwe trend: velvet!

photo credits: Noholita
(Visited 1 times, 1 visits today)