15 lange items waarmee je de warmste dagen overleeft

Geschikt voor iedere gelegenheid, zonder te zweten!

Als de eerste zomerdagen eindelijk daar zijn, worden de shorts en rokjes door velen van ons weer enthousiast uit de kast gehaald. Want ook al zouden onze benen een paar tintjes bruiner kunnen, het is toch heerlijk om weer met blote benen rond te kunnen lopen.

Maar wat als je toch liever een lange broek draagt? Of als een korte broek niet zo geschikt is voor naar je werk, een bruiloft of een zakelijke gelegenheid? Een skinny jeans is veel te warm, maar gelukkig zijn er genoeg knappe alternatieven. Zo draag jij gewoon een lange broek als het warm is.

Broeken

Als het 25 graden of zelfs warmer is, is rondlopen in een strakke skinny jeans zeker geen pretje. Dat wordt gegarandeerd zweten en dat wil je natuurlijk voorkomen. Ga in plaats daarvan voor een losvallende broek met een dunne, ademende stof. Wil je toch een jeans dragen? Ga dan niet voor een skinny maar voor een meer baggy model.

Rokken

Denim skirts en andere korte rokjes zijn natuurlijk heel tof om te dragen als het eindelijk mooi weer is. Maar maxi skirts (en dresses) zijn minstens zo leuk én perfect voor elke gelegenheid. Je hoeft dan ook niet continu je rokje naar beneden te trekken om te voorkomen dat iedereen er inkijkt. Snel shoppen dus!

Deze zomerschoenen zijn perfect voor naar je werk:
> 17x zomerschoenen die je ook naar je werk aan kan

Is jouw zomergarderobe al ready?
> De ideale zomergarderobe in 5 stappen

Een korte broek of rokje, maar toch netjes
> Dit draag je dus in de zomer naar kantoor

PHOTO CEDITS: VIVIAN HOORNTheme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites