Last minute een party jurkje inslaan? Zo doe je het!

Ben je al een tijdje op zoek naar het perfecte jurkje voor de feestdagen, maar heb je de knoop nog niet doorgehakt of heb je er gewoon nog helemaal geen tijd voor gehad? We feel you… Zelf hebben we uren gespendeerd aan scrollen op het internet, maar nog steeds is er geen (tenminste, geen nieuw) party jurkje onderweg. Dat wordt last minute inslaan! Heb je hetzelfde probleem, maar weet je niet zo goed hoe je dit het beste aan kunt pakken? Wij hebben hieronder de tips voor je verzameld.

Heb je nog eventjes de tijd om de stad in te gaan? Probeer dan een rustig moment (ja, en we weten dat dat lastig is in december) te kiezen om naar de stad te gaan. Bijvoorbeeld op een doordeweekse dag en niet om zaterdagmiddag 15.00, dat is namelijk ellende gegarandeerd want dan is het superdruk. Kies voor jezelf een aantal winkels waar je naar toe wil gaan en houd het hierbij, na het bezoeken van te veel winkels worden wij vaak nogal chagrijnig. Kijk goed in de winkels wat er hangt maar bepaal van tevoren alvast voor jezelf waar je naar op zoek bent. Houd dit in je achterhoofd, maar sta ook open voor andere mogelijkheden want omdat je zo last minute gaat kan het zomaar zijn dat ‘jouw’ jurkje niet te vinden is. Om chagrijnige scenario’s en teleurstellingen te voorkomen vinden wij het zelf gemakkelijker om iets online te bestellen en dat doen we dan ook in meerdere maten. Belangrijk is natuurlijk de verzendtijd. Kijk daar goed naar en kies het liefst voor de variant: vandaag besteld, morgen in huis! Om jou de zoektocht naar een feestjurkje nog even gemakkelijker te maken hebben wij hieronder de knapste jurkjes voor je geselecteerd en ja als je ze vandaag bestelt heb je ze voor kerst in huis!

Hi Joos, graag jurkjes gebruiken die als ze maandag besteld worden, voor kerst in huis zijn. Bijvoorbeeld bij: ModeMusthaves, Wehkamp, ASOS (als je express delivery doet) en misschien weet jij nog meer?

[show_ms_widget id=”30103119″ image_id=”33052188″ width=”960″ height=”976″]

Shop de items door erop te klikken of hieronder:

 [show_shopthepost_widget id=”1282087″]

Source: Collage Vintage