LET’S SHOP: fluwelen laarsjes in overvloed

Wanneer het buiten kouder is dan vallen we vaak terug op onze favoriete jeans in combinatie met een dikke trui. En hoe leuk een trui ook kan zijn, het kan best saai worden. Iedere dag weer een jeans, iedere dag weer een sweater; wij raken er al snel op uitgekeken.

Tijd dus voor een extra toevoeging. Iets opvallends waardoor die standaard outfit opeens wél stijlvol is. Wij hebben het antwoord. Namelijk: fluwelen laarsjes. Deze laarsjes laten je jeans eruitzien als high fashion.

Zo kun jij fluwelen laarsjes combineren

All black

Heb je velvet boots in je kast staan met een opvallend kleurtje? Dan is het heel leuk om deze te combineren met een all black outfit. Draag een zwarte top, trui of blouse en combineer dit met een zwarte jeans. Kies voor een skinny of een cropped skinny jeans zodat je laarsjes goed opvallen.

Cropped jeans

Die knappe laarsjes wil je natuurlijk wel goed laten zien. en hoe zie je ze beter dan onder een cropped jeans? Zo zet je die booties vol in de spotlight. Fluweel is een nette stof en ziet er luxe uit daarom is het leuk om te combineren met een stoere jeans. Denk aan een dikke lichtblauwe jeans met een raw hem (zo’n gerafeld randje). Dit zorgt weer voor contrast in je outfit.

Leren rok

Ook leer is een stoere stof en werkt goed in contrast met het luxe fluweel. Leuk in de zomer en voor nu met een panty van 20/30 denier.

Shop onze favorieten hieronder

[show_boutique_widget id=”798407″]