7 dingen om te doen op Moederdag die (bijna) niks kosten

Hier wordt je mama (of oma) blij van!

Op Moederdag ga je natuurlijk langs je moeder (en oma) om haar een paar dikke zoenen en een cadeautje te geven. (Heb je nog geen cadeau? Hier vind je inspiratie!). Maar wat doe je de rest van de dag? Als kind zorgde je moeder er altijd voor dat jij je vermaakte, dus nu is de beurt aan jou. Of je nu een paar uurtjes hebt of de hele dag, er zijn genoeg dingen om te doen. Met het gezin of alleen met je moeder: dit zijn leuke dingen om te doen op Moederdag:

Fotoboeken bekijken

Wat is er nou leuker om samen met je moeder (en misschien broers, zussen en je vader) foto’s of films van vroeger te bekijken. Samen halen jullie de leukste herinneringen op en er zal vast en zeker veel gelachen worden.

Een ontbijt of lunch maken

Van een lekker ontbijtje of een brunch wordt je moeder sowieso blij. Je kunt het natuurlijk zo simpel of uitgebreid maken als je zelf wilt. Vraag je broers en zussen of ze je een handje helpen, zodat jullie tijd én geld besparen.

Spelletjes spelen

Op Moederdag komt het gezin vaak weer bij elkaar en dat betekent: tijd voor spelletjes! Haal Monopoly of 30 seconds weer uit de kast of speel een quiz in teams. Als je het helemaal goed wilt doen, regel je natuurlijk ook een beloning voor de winnaar(s).

Naar een museum gaan

Als jullie een middagje vrij hebben, is het heel leuk om een museum of tentoonstelling te bezoeken. Museums zijn echt niet altijd saai, zoek maar eens op een stad in de buurt en je zult genoeg leuke opties vinden.

Een wandeling maken

Een wandeling maken is altijd een goed idee, lekker bijkletsen terwijl jullie ook nog actief bezig zijn. Ga in de ochtend om de dag goed te beginnen of juist in de avond om nog even te ontspannen aan het eind van de dag.

Naar een evenement gaan

Op Moederdag zijn er veel evenementen die jullie gezellig samen kunnen bezoeken. Wat dacht je van het Food Truck Festival TREK in Rotterdam? En verder worden er door het hele land nog allerlei markten, braderieën en andere evenementen georganiseerd. Even researchen en gewoon gaan!

Een film kijken

Een avondje met jou chillen op de bank is iets waar jouw moeder nóóit nee tegen zal zeggen. Kies een heerlijke romcom uit en zorg ervoor dat je de favoriete snacks van je moeder in huis hebt gehaald. Zo simpel, maar zo fijn!

Want moeders hebben áltijd gelijk, toch?
> 5 fashion regels die we van onze moeders kunnen leren

Alle pluspunten en ergernissen:
> 7 herkenbare gedachtes wanneer je shopt met je moeder

Dit wil je doen met je vriendinnen!
> Vergeet high tea, dit is waar jij heen wil met je vriendinnen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites