Zijn de herfst en de winter ook niet jouw favoriete seizoenen? Dan kan de zomer voor jou vast niet snel genoeg weer beginnen. Ja, kerst is ook wel heel gezellig maar van tropische bestemmingen en de zon kunnen we ook zeker genieten.

Je kan natuurlijk ontsnappen van de kou door een vlucht naar een warm land te boeken, (dit zijn de vijf minst bezochte bestemmingen, lees: weinig toerisme), maar je kan ook gewoon even naar ons buurland rijden. In Berlijn staat een tropisch eiland waar je het hele jaar door naar toe kan gaan!  (Wil je liever naar een privé eiland? Dit is de prijs die je daar voor betaald).

Tropical vibes

Tropical Islands is de plek waar we het over hebben. Dit wil je héél snel gaan plannen. Hier vind je echt alles wat je nodig hebt voor dat ultieme vakantie gevoel. Veel zwembaden, witte stranden, zee en palmbomen. Je kan genieten van massages, de sauna’s ingaan en ook lekker in de zon liggen. Als je daar nog niet zen van wordt… Dit klinkt toch echt geweldig? Hou je meer van avontuur en een beetje actie? Geen probleem. Je vindt in Tropical Islands ook de allergrootste waterglijbaan van Duitsland, die eigenlijk uit vier verschillende glijbanen bestaat. Daarnaast kan je duiken, een privé party geven en in een luchtballon gaan(!!!). Does it get any better? Ja, want je kan er ook shoppen.

Vakantiegevoel

Het vakantiegevoel wordt helemaal afgemaakt doordat je hier kan overnachten! De hutjes en huisjes op dit eiland hebben dezelfde look als de huisjes in Bali. Als je een overnachting bijboekt, heb je twee dagen toegang tot het eiland. Je kan kiezen voor een safari tent, een lodge of een huisje. Wil je het nog net iets luxer hebben? Dan kan je ook in één van de kamers in het hotel logeren. Dit is het perfecte weekend weg. Bekijk de foto’s hieronder om een idee te krijgen van hoe het eiland er uitziet. Wanneer ga jij hier heen?

Je verdient een weekend naar dit paradijsje, echt waar:
> 5 redenen waarom jij NU een weekend weg kan gebruiken

Alles uit je weekend halen?
6 tips waardoor je weekend langer lijkt

Wil je jouw zomerjurk nog steeds dragen?
Styled by Manon – Dé manier om je zomerjurk te dragen

 

  

PHOTO CREDITS: TROPICAL-ISLANDS
(Visited 1 times, 1 visits today)