De webshops voor mensen die leven op grote voet

 
Hier shop je een stylish paar in maatje boot!

Wat is er nou fijner dan een nieuw paar schoenen, vers uit de doos? Het gevoel dat je krijgt als je je lievelings-sneakers aan je voeten doet? De complimenten die je krijgt als je je favoriete boots draagt? Daar kan niks tegen op kan, toch? Vrouwen en schoenen.. Keer op keer weten we wel weer de perfecte smoes te verzinnen om toch nog dat ene paar laarsjes of sneakers aan te schaffen. Good shoes take you to good places, toch? Daar houden we het dan maar op.

Dat er vrouwen zijn die geen plezier beleven aan het shoppen van schoenen gaat erbij ons dan ook niet in. Maar voor vrouwen die op grote voet leven is het wel degelijk een nachtmerrie soms. Want waar shop je nou een stylish & trendy paar in een grote maat? 😉

To the rescue!

Vanaf maatje 41 worden het aantal schoenen in winkels al beperkt. Een willekeurige schoenwinkel in lopen met maatje 43 hoef je niet eens te doen.. Natuurlijk is dit heel nadelig maar is zitten ook écht voordelen verbonden aan het hebben van grote voeten. Hier behandelen wij de 6 voordelen van het hebben van grote voeten. Afijn terug naar het schoenen assortiment! Er zijn gelukkig steeds meer webshops die hun aanbod aanpassen. Wij hebben even rondgekeken bij Long Tall Sally, Asos en Omoda. De keuze was reuze! Dus hebben wij alle 243715 schoenen doorgespit en de leukste voor je op een rijtje gezet. Bekijk en shop deze hieronder.

Dress to impress.
Deze schoenen wil je onder je pak dragen

Je wilt ze meteen shoppen!
De perfecte aanvulling op je schoenenkast

Er is één paar schoenen die mannen nog erger vinden dan Uggs en Crocs..
Deze schoenen vinden mannen het lelijkst bij vrouwen

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

(Visited 1 times, 1 visits today)
Love, want, need: 15 hele vette studded items ...