Dit zijn de modedocumentaires en films die je moet zien!

Even bijspijkeren die kennis!

Na al die actiefilms en afleveringen van Game of Thrones zijn we wel eens toe aan iets nieuws. Iets waar we wat van opsteken. Een beetje educatie kan namelijk nooit kwaad, helemaal niet als het over fashion gaat! Daarom hebben wij de leukste modedocumentaires onder elkaar gezet. Zo kun je even een pauze nemen van je dagelijkse serie, zie je alleen maar kleding op je beeldscherm en leer je ook nog eens wat. Dit klinkt ons als muziek in de oren!

Dior And I (2014)
In Dior And I krijgen we veel van de hoofdontwerper (op dat moment) te zien. We zien Raf Simons vanaf de aanstelling bij Dior tot aan zijn eerste show. In deze documentaire krijg je eigenlijk een kijkje achter de schermen. Wat komt er allemaal bij zo’n grote show kijken? Een echte aanrader dus!

Alexa Chung: The Future Of Fashion (2015)
De Britse Vogue en Alexa Chung nemen samen een kijkje achter de schermen van de mode-industrie. In deze film interviewt Alexa Chung verschillende fashion insiders zoals ontwerpers Olivier Rousting die je kunt kennen van Balmain en Sir Paul Smith. De serie werd bedacht om jonge mensen die willen werken in de mode-industrie te helpen begrijpen hoeveel rollen ze wel niet moeten spelen als deze richting op willen.

 

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites