10 things we can learn from Beyoncé!

Always be yourself unless you can be Beyoncé. Then always be Beyoncé...

Ja ja, het is ‘International Beyoncé Day’! ‘Wat heeft deze vrouw niet?’ vragen we onszelf soms weleens af.. En we kunnen zeggen wat we willen maar Queen B heeft het dik verdient. Van deze power vrouw kunnen we dus nog wel wat leren, right? Wij hebben ze even voor je op een rijtje gezet.

10 things we can learn from Beyoncé

Be classy

De zangeres weet altijd classy te blijven. Wat ze ook doet, een interview geven, dancing like crazy, noem het maar op.. Op de één of andere manier komt het áltijd classy over! (What’s her secret?). Natuurlijk draagt ze wel eens een very revealing outfit maar ze heeft toch altijd een classy uitstraling. (En met deze 9 fashion ‘regels’ zie jij er ook altijd classy uit!).

Love your bootylicious body

Dit is zeker iets wat wij vrouwen van Miss B zouden kunnen leren. Be proud of your body! Beyoncé heeft zeker geen size zero (hello pretty curves) but she is proud of it. You go girl!

Hard werken

Dat doen we allemaal toch? Ja, waarschijnlijk werk jij (en de meeste van ons) ook hard dus misschien is dit niet persé iets wat we van Bey kunnen leren maar we willen het toch even benadrukken. Naast moeder, popzangeres, actrice en nog veel meer, heeft Beyoncé namelijk ook nog een eigen parfumlijn en een kledinglijn met haar moeder. Hoe ze dat doet, geen idee…

R.E.S.P.E.C.T

Deze vrouw is namelijk niet voor niks zo geliefd. En één van de redenen hiervan is dat ze altijd friendly en respectvol blijft. En ook al is ze mega (is nog zacht uitgedrukt) bekend en heeft ze zelfs een eigen dag(!) ze blijft bescheiden en ze schijnt ook super sweet te zijn voor haar fans. (Damn, could she even be more perfect?).

B gives it forward

Naast alle dingen die de wereldberoemde zangeres waarschijnlijk krijgt, geeft ze ook heel veel weg! Ze heeft met verschillende charities samengewerkt en startte samen met Kelly Rowland haar eigen foundation om slachtoffers van natuurrampen te helpen. Wauw, daar kunnen wij nog wat van leren!

But don’t give it all away

Ook al is ze wereldberoemd en volgen duizenden paparazzi haar dagelijks ze houdt haar privé leven toch redelijk goed voor zichzelf. Ze reageert (heel classy) bijna nooit op rumours en deelt alleen dat stukje van haar leven (met de wereld) dat ze zelf wil delen!

Fashion

Outfit na outfit na outfit.. ga zo maar door, Beyoncé weet er altijd goed en verzorgd uit te zien, en het staat d’r ook allemaal (bijna jaloersmakend, right?). De ene keer gaat ze voor super casual (met bijvoorbeeld deze stylish joggers) en de andere keer hijst ze zichzelf in een super feminine gala dress. 

Support your lovers 

Naast haar drukke leventje heeft Beyoncé óók nog eens tijd om haar lieve hubby regelmatig te supporten bij zijn optredens en vele businesses. Ja, daar word je toch belachelijk jaloers van! (Heb je nu even een confidence boost nodig? Kijk dan hier hoe je dit binnen no-time krijgt).

Source: Instagram

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites