100 days HKMX challenge – Week 4

De zomer komt er echt snel aan! Let's go ladies!

Download hier het volledige workout schema van Guy van der Reijden: Hunkemoller-100 days-Fit-Challenge-week-4

Vanaf deze week zie ik pas ècht resultaat!

Honderd dagen lijkt misschien best overzichtelijk maar ruim drie maanden (dat is toch wat het is) kan soms als een hele lange periode voelen. En dan verlies je soms weleens je motivatie. Volgens Guy (van der Reijden) van 3sixty5, haken in week 4 de meeste mensen af. Heb je de vorige week gemist? Bekijk ‘m hier!

week4.3

Daarom deze week tien redenen en manieren om je motivatie niet te verliezen en de #100daysHKMX challenge te volbrengen:

  • De zomer komt er echt snel aan! Is het je niet opgevallen dat de dagen al iets langer lijken te worden..? (Heb je trouwens deze zomerse avocado-chicken salade al geprobeerd?).
  • De nieuwe bikini’s druppelen langzaam binnen in de webshops…een kwartiertje je er aan verlekkeren (en ook gewoon je droomexemplaar kopen) werkt geweldig.
  • Maak een playlist voor je workouts: de juiste muziek kan je er door heen slepen en de tijd lijkt daardoor ook sneller te gaan.
  • Neem een spray-tan. Je ziet er echt al honderd keer meer summerproof en gestroomlijnder uit als je een kleurtje hebt (echt, ik zweer dat ik lijntjes op m’n buik zie).
  • Megakinderachtig? Misschien. Maar het helpt mij dat ik een grote aftelkalender heb hangen waar ik elke dag braaf een smiley op teken als ik het voedingsschema goed gevolgd heb en een sticker (yes, I’m a nerd and I’m proud of it) op plak als ik m’n training gedaan heb. Zo zie je steeds in een oogopslag hoe ver je al wel niet gekomen bent: zonde om dat te laten gaan!
  • Van dag tot dag zie je zelf niet snel veel verschil. Spreek af met iemand die je een tijdje niet hebt gezien. Wedden dat zij na een maand al wel het verschil zien? (Kom maar door met die complimenten…)
  • Stel een tekst in bij je telefoonalarm als je je wekker weer idioot vroeg moet zetten. De eerste die gaat zegt: Go sport! De tweede: Go sport, lazy! De derde: Fine. Forget about your bikini body. Werkt gegarandeerd. (Deze anti-snooze tips zullen je ook helpen!).
  • Val in slaap met je nieuwe mantra: Healthy is the new sexy. Healthy is the new sexy. Healthy is the new sexy. Healthy is the new szzzz…..
  • Het helpt mij, als ik een training echt niet vol te houden vind, om de ‘I’ll proof them wrong’ in te zetten: hoeveel mensen hebben wel niet gelachen bij de start van je #100daysHKMX challenge? Right. You’ll prove them wrong.
  • Gooi je weegschaal weg. Echt. Niet wegen, niet meten: je spiegelbeeld gaat je straks (bijna!) echt vertellen hoe goed je er wel niet voor staat. En het is absoluut waar dat spieren meer wegen dan vet. Dat vergeten we alleen zelf iets te vaak… (Don’t waste your time, probeer liever deze Alexa Chung cat eye look!).

week4.2

Zie je deze week de filmpjes voor het eerst? No worries! Start gewoon bij week 1 en je bent op tijd klaar voor de zomer!

P.S. Als je meedoet aan deze challenge werk je niet alleen aan een killer body maar maak je ook nog eens kans op leuke prijzen. Benieuwd? Lees er hier alles over!

week4.1

Shop de items hier:

SPORT TOP | SPORT SHORTS

 

eet-schema-week-4

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites