100 days HKMX challenge – Week 5

De gedachte dat jullie allemaal week 4 doorgekomen zijn is de beste motivatie ooit!

Ik hul me in een knap sportpakje, drink braaf m’n eiwitshake en ga vol goede moed week 5 in!

Download hier het volledige workout schema van Guy van der Reijden: Hunkemoller-100 days-Fit-Challenge-week-5

week5.2

De gedachte dat jullie allemaal week 4 doorgekomen zijn is de beste motivatie ooit.

Honderd dagen lijkt misschien best overzichtelijk maar ruim drie maanden (dat is toch wat het is) kan soms als een hele lange periode voelen. En dan verlies je soms weleens je motivatie. Volgens Guy (van der Reijden) van 3sixty5, ga je vanaf week 5 écht resultaat zien! Heb je de vorige week gemist? Bekijk ‘m hier!

Daarom deze week een update van de pittige week om je motivatie niet te verliezen en de #100daysHKMX challenge te volbrengen:

Ken je dat irritante gevoel, dat je moeder altijd (ECHT. ALTIJD.) gelijk heeft? Ik vrees dat personal trainers dezelfde irritante eigenschap bezitten. Ik ben heel benieuwd hoe het jullie vergaan is, maar ik vond week 4 (jaja Guy, je zei het al…) niet de allerleukste, laat staan makkelijkste.

Ik heb me drie keer (……) verslapen voor een training (met tig ziljoen straf-burpees en drie keer zwaar beschaamd de sportschool in lopen tot gevolg), ik heb non-stop zin in witte boterhammen met Nutella (niet gezwicht) (heb je deze heerlijke avocado-chicken salade al geprobeerd?) en m’n energie zit in mijn kleine linkerteen. Not a good week.

week5.3

Het liefst zou je je op zulke momenten verstoppen onder je dekbed, of jezelf op de bank opkrullen met heel. veel. chocola. Normaal gesproken had ik deze twee opties geschaard onder ‘heel erg lief voor mezelf zijn’ en was ik zeker voor één van de twee, zo niet allebei, gegaan. Maar I know better now. Afleiding is het toverwoord en ik ga maar een beetje vroeger naar bed. Ik sta iets langer onder de douche. En ik negeer m’n oude joggingbroek, die mijn naam niet roept maar schreeuwt. Ik hul me in een knap sportpakje, drink braaf m’n eiwitshake en ga vol goede moed week 5 in. Week 4 is tenslotte al bijna allang voorbij…En de gedachte dat jullie allemaal week 4 doorgekomen zijn is de beste motivatie ooit. Hang in there pretties!! (Verwen jezelf gerust met een nieuwe look, zoals deze!). 

Good luck!!

X Manon

week5.4

Zie je deze week de filmpjes voor het eerst? No worries! Start gewoon bij week 1 en je bent op tijd klaar voor de zomer!

P.S. Als je meedoet aan deze challenge werk je niet alleen aan een killer body maar maak je ook nog eens kans op leuke prijzen. Benieuwd? Lees er hier alles over!

week5.5
Shop de items hier:

Sport top HIER | Sport legging HIER | Sport BH HIER |

 hp

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites