100 days HKMX challenge – Week 8 – MonStyle

Een groot gedeelte van m’n borsten is met de Noorderzon vertrokken…HELP.

 

Download hier het volledige workout schema van Guy van der Reijden: Hunkemoller-100 days-Fit-Challenge-week-8-2

Het is week 8 van de #100 days HKMX challenge en deze week kwam ik tot de (lichtelijk) shockende ontdekking, dat met keihard trainen niet alleen een gedeelte van mijn ongewenste vet verdwenen is maar dat een minstens zo groot gedeelte van m’n borsten ook met de Noorderzon vertrokken is…HELP. Wat te doen?

 

week8.2

De meningen op internet zijn flink verdeeld. De ene site predikt oefeningen waarmee je heus je borsten weer ‘terug kunt trainen’ (veel push-ups zouden bijvoorbeeld wonderen doen), de andere site geeft aan dat het part of the game is (check de workout video van deze week waarin Guy van der Reijden van 3sixty5 vertelt hoe hij erover denkt!). (Heb je vorige week gemist, bekijk ‘m hier!).

week8.1

Ik hoop op een klein wonder: wie weet stabiliseert mijn lijf zich over een paar weken (geen idee of dat kan, maar hoop doet tenslotte leven) en maken mijn vriendinnen een glorieuze rentree. Tot die tijd troost ik mezelf met gedachtes als: ‘kleine borsten zijn très, trės Paris’, ‘billen zijn de nieuwe borsten’, ‘my boobs are not small, they’re low fat’ en ben ik nog blijer met mijn sport beha’s van HKMX. Blijft er tenminste voor het oog nog iéts van over.

Veel succes, ladies!

X Manon

P.S. Zie je deze week de filmpjes voor het eerst? No worries! (Start gewoon bij week 1).

P.S.2: Als je meedoet aan deze challenge werk je niet alleen aan een killer body maar maak je ook nog eens kans op leuke prijzen. Benieuwd? Lees er hier alles over!

eet-schema-week8

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites