10 dingen die jij alleen aan je beste vriendin durft te vragen

Precies dit dus.

Soms heb je van die vragen die je alleen maar kunt stellen aan je beste vriendin omdat ze zo gênant zijn maar bij je beste vriendin schaam je je er totaal niet voor. Dit zijn de 14 meest voorkomende vragen.

#1 Doorlekken
Omdat je soms dit gevoel kan hebben is het fijn dat je wederhelft je kan vertellen of je bent doorgelekt of niet. Voor anderen zou dit misschien een gênante vraag zijn, maar voor jouw beste vriendin totaal niet.

#2 Appen
De ene leuke jongen die je hebt ontmoet en je weet niet of het wanhopig is om hem om 4 uur s’nachts te appen. Dit kun je natuurlijk best vragen aan je beste vriendin.

#3 Instagram
Om even je likes en reacties omhoog te helpen vraag je aan je beste vriendin om je ook de foto even wil liken en commenten. No shame. 

#4 Pashokje
Een pashokje samen delen is voor jullie niks geks. Dus durf je dat natuurlijk aan je beste vriendin te vragen. 

#5 Scheet
Alleen aan je beste vriendin durf je direct te vragen of ze een scheet heeft gelaten.

#6 Stinken
Ook al is het heel vies, dit vraag jij natuurlijk zonder schaamte aan je beste vriendin: “Wil je even ruiken of ik uit mijn mond stink?”

#7 BH
Je BH zit niet goed en dit kun je dan uiteraard alleen maar aan je beste vriendin vragen zodat het weer goed gaat zitten.

#8 Dik
Om dat je weet dat je vriendin altijd eerlijk tegen je is, kun je ook gewoon aan haar vragen of ze vindt dat je dikker bent geworden.

#9 Zoenen
Na dat je vriend een jongen heeft gezoend op een party, komt er een uitgebreide nabeschouwing. “En hoe zoende hij?!”

#10 Kont
‘Komt mijn kont hier wel goed in uit?’ Vraag je met je nieuwe jurkje aan. Zulke dingen hoor je gewoon te vragen aan je beste vriendin. 

READ NEXT:
10x situaties op een vrouwenkantoor
Deze 7 dingen wist jij nog niet over werken in de mode!
> Deze 12 dingen doen we stiekem allemaal!

Source: Wanderlust

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites