5 dingen die je kan doen met je belastinggeld

Hier ga je geen spijt van krijgen.

Eind deze maand maken we allemaal een sprongetje van blijdschap: we hebben ons belastinggeld ontvangen. Heb jij al een shopping list gemaakt met dingen die je graag wilt hebben? Herkenbaar. Om je belastinggeld op de juiste manier te besteden, geven wij jou tips.

1. Pay off

Heb jij een lening afgesloten en is de rente aan de hoge kant? Of moet je elke maand nog een deel afstaan om je studieschuld te betalen? Alle beetjes helpen in dit soort gevallen. Besteed je belastinggeld hieraan en het zal schelen in je maandlasten..

2. In case of emergency

Vaatwasser stuk of tijd voor een nieuwe wasmachine? Dit komt eigenlijk nooit uit en kost zomaar een klap geld. Het is handig om een potje achter de hand te hebben hiervoor. Zo’n case of emergency potje is natuurlijk ook handig als je iets te veel hebt uitgeven tijdens de je sale shopping spree.. 😉

3. Redecorate

Erger jij je al tijden aan je te korte dekens? Is het tijd voor een nieuwe televisie (met internet!)?Is je bank doorgezakt? Of ben je gewoon simpelweg toe aan iets nieuws. Investeer je belastinggeld dan in je inboedel. Twijfel je nog wat de nieuwe stijl gaat worden van je inrichting.. Ga voor de Franse stijl. Romantisch, zacht en mooi zijn de perfecte woorden om de Franse stijl te omschrijven. Nu woont natuurlijk niet iedereen in van die te leuke appartementjes in Parijs, maar je zou de Franse stijl wel in je eigen huis toe kunnen passen. En we leggen hier uit hoe!

4. Onroute

De zomervakantie is bijna in zicht. Heb je je vakantie al gepland, dan kun je je belastinggeld natuurlijk besteden aan de nodige essentials.  Heb je nog geen vakantie geboekt, maar wil je er wel tussenuit? Boek dan je vakantie naar één van deze bestemmingen.

5. To me from me

Dat ene item dat al tijden op je wish-list staat. Regelmatig denk je eraan en twijfel je of je het nou wel of niet moet aanschaffen… Je hebt je belastingpapieren netjes ingevuld en ingeleverd.. Dan verdien jij een beloning van de opbrengst. En wanneer je jezelf beloont, werkt dit ook enorm motiverend. Dus ren naar de winkel en trakteer je zelf op dat ene item waar je al maanden kwijlend naar kijkt.

It’s not a want, it’s a need.
> Het item waar je NU in wilt investeren

De perfecte reden om meer vakantiedagen op te nemen.
Zoveel dagen moet je op vakantie om ECHT tot rust te komen

En de simpele oplossingen
> Interior styling fouten die we allemaal maken

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites