5 “jeugd” activiteiten die we het liefst nog steeds doen

#NOSTALGIE

Hoe leuk was het vroeger wel niet om met een aantal vrienden de raarste dingen te doen. En lol dat jullie dan ook hadden. Met een groepje belletje lellen en dan zo snel mogelijk wegrennen. Of wanneer het lekker weer was waterballonnen gevecht. Toen je jonger was vond je dit allemaal ge-wel-dig en stiekem nu nog steeds. Alleen kun je het nu niet meer maken om met je 25 jaar belletje te trekken (ook al doen we dit soms wel als we dronken zijn, oeps).

Dit zijn vijf “jeugd” activiteiten die we nu stiekem ook nog zouden willen doen.

Trap glijden

trapglijden

Grote kans dat jij dit vroeger ook ooit hebt gedaan. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn een trap en wat matrassen. Alsof je vroeger met je vriendinnen dé meest geweldige glijbaan had uitgevonden. Mochten we nu nog ooit een sleepover houden met onze favo girls, dan wordt de selfmade glijbaan zeker weer opgebouwd.

Belletje trekken

Wanneer jij en je vrienden buiten gingen chillen, werd er af en toe ook wat kattenkwaad uitgehaald. Zo ook belletje trekken. Telkens moest er iemand om de beurt aanbellen en wanneer er dan iemand niet snel genoeg wegrende en gezien werd was dat véél te grappig. Dit kan met de leeftijd die we tegenwoordig hebben niet meer, maar wanneer we terugkomen van een avondje stappen kan het af en toe nog wel eens grappig zijn.

Water ballonnen gevecht

Dit. Was. Fantastisch. Vroeger kochten we de Intertoys leeg als het om waterballonnen ging. Wanneer het lekker weer was kon je niet wachten om je vrienden te smsen (ja dat deden we toen nog;)). Samen zochten jullie de dichtstbijzijnde kraan en werden alle waterballonnen gevuld. Wie het vaakst geraakt werd was de verliezer. Oh, wat zou dit nu nog heerlijk zijn om te doen als het buiten 25+ graden is…

Luchtkussen springen

We noemen het wel luchtkussen springen, maar wat wij altijd deden was van de linker wand van het springkussen naar de rechter wand van het springkussen rennen en er tegenaan beuken in de hoop dat het springkussen dan ging kantelen. Dit gebeurde natuurlijk nooit. Maar oh, oh, oh, wat hebben we vroeger veel pogingen gedaan. Tegenwoordig beuken we niet meer tegen de wanden aan, maar wagen we ons aan het springkussen als je we een drankje op hebben. En ook dat is het stiekem gewoon geweldig.

Prank callen

Oke, dit is af en toe nog wel leuk om bij een vriend of vriendin te doen, maar vroeger was het fantastisch. Je mobiel op anoniem zetten en met een groepje vriendinnen een random persoon uit je klas bellen en vertellen dat hij of zij de postcode loterij had gewonnen. Doen alsof iemand een pizza had besteld was ook een favoriet.

Nu we volwassen en wijze mensen zijn, doen we dit natuurlijk niet meer. Of wel? Eerlijk gezegd, wij missen dit enorm!

READ NEXT:
– Deze jurk van Topshop ga je de hele zomer zien!
– Outfitinspiratie voor deze week: Alexa Chung
– Vanaf morgen is Ugly Betty weer te zien

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites