5 kleuren die het beste passen bij grijs

Deze kleuren zijn de perfecte match!

Als je een kleur moet kiezen voor in je huis, dan is grijs altijd een goede optie. Grijs kan je zo donker en zo licht maken als je wilt. Daarnaast zijn er een vijftal kleuren die NOG mooier zijn, in combinatie met grijs. Dit zijn ze: 

Petrol

De donkere groenblauwe kleur staat mooi bij grijs. Zowel de donkere tinten als lichte grijstinten. De kleur geeft een warme sfeer in huis en maakt het juist niet te hard en donker.

Zwart

Zoals we weten is zwart een kleur die écht bij alles staat. Dus ook bij grijs. Licht en donkere tinten.  Zwart zorgt voor contrast in huis. Maar het werkt ook als overgang voor bij een andere kleur.

Mosgroen

Mosgroen staat mooi bij de donkere kleur grijs, houtskoolgrijs. Het wordt al snel donker als je de twee kleuren met elkaar combineert. Let daarom wel goed op als je het wilt gebruiken. Zodat het niet te donker wordt in huis. Natuurlijk kan je er ook wat andere kleuren aan toevoegen als accessoires. Om het zo wat op te helderen.

Babyblauw

Heb je een kamer waar al veel licht in schijnt, dan is babyblauw met grijs heel mooi. De combinatie wordt wel al snel koel. Dus kies er daarom voor om ook andere kleuren zoals zwarte, groene en bruine tinten te gebruiken.

Beige

Wil je voor een rustigere uitstraling gaan thuis, dan is de combinatie van grijs met beige tinten mooi. De zachte en warme kleuren halen het beste in elkaar naar boven. Kies wel de juiste kleur beige, om zo het grijs op de juiste manier naar voren te halen.

READ NEXT
De perfecte moederdagcadeaus onder de 20 euro
Zo wordt verhuizen een makkie
Zo maak je een donkere ruimte lichter

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites