5x waarom Gin Tonic gewoon hartstikke goed voor je is

GT please!

Waar we vroeger nog nooit hadden gehoord van Gin Tonic, is het nu niet meer weg te denken van de drankkaart. En ja, wij zijn ook fan! Gin Tonics zijn heerlijk en naast dat het ook nog een super hip is, zitten er nog véél meer voordelen aan dit heerlijke drankje. Want als klap op de vuurpijl blijken de GT’s ook nog eens hartstikke goed voor je te zijn. Oh en mocht je nog een reden nodig hebben om vanavond te proosten met een Gin Tonic? We zetten ze hieronder voor je op een rijtje!

1. Natuurlijke ingrediënten

Gin bestaat uit veel natuurlijke producten, zoals jeneverbes. Dat klinkt als fruit, en fruit is gezond. Gin is gezond! (wish it was 100% true…)

2. Vitamines

Vieeeeetamientjes! En dat zelfs in jouw favo drankje. Kan het nog beter? Ja! Het bevat namelijk vitamine C en vaak zit er nog een schijfje limoen of citroen in, waardoor jouw drankje vol met vitamines is. En hou je meer van een schijfje komkommer? Mag ook voor een portie vitamine B!

3. Stralende skin

Die fijne jeneverbes zit vol antioxidanten, en laat dat nou net goed zijn voor een stralende huid! Het verbetert je gezondheid en gaat veroudering tegen. Nog maar eentje dan!

4. Het verbetert de stofwisseling 

Door dit fijne drankje wordt je stofwisseling ook nog eens verbeterd. Het werd vroeger bijvoorbeeld ook gebruikt als medicijn tegen malaria en koorts. Dus als je ziek bent en je wilt niet uit in het weekend, geen excuus meer! Gin Tonic erin en gaan.

5. Less calories

Last but not least: weinig calorieën! Oké, alcohol is natuurlijk niet echt heel goed voor je dieet, maar de Gin Tonic staat wel ergens bovenaan het lijstje van de minst calorierijke drankjes. Daar mag je er eentje (of meer) op drinken vanavond!

READ NEXT:
Zo maak je de perfecte gin-tonic
Hier drink je de lekkerste gin-tonics!
Van welk drankje krijg je een ergere kater?

Source: Simply Delicious Food

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites