5 tips om geld te besparen

Met deze tips blijft je bankrekening goed gevuld!

Een koffietje hier, een broodje daar: gedurende de dag geven we heel veel geld uit. Sommige uitgaves zijn gewoon nodig, maar over het algemeen kunnen we op veel dingen wel besparen. Met de onderstaande tips blijft je bankrekening goed gevuld!

Bewust worden

Voordat je echt kunt besparen op dingen, moet je bewust worden van hoeveel je eigenlijk (onnodig) uitgeeft. Elke dag een coffee to go? Heerlijk! Maar ja een kop koffie kost al snel 2 euro, dus wanneer je dit elke dag doet ben je al snel 10 euro per week kwijt. Wanneer je uitrekent hoeveel je dan kwijt bent in een jaar…Als je iedere week een keer een kopje koffie haalt bespaar je geld en heb je iets om naar uit te kijken!

Apps

Gaat de bewustwording van wat je uitgeeft toch niet helemaal lekker? Download dan een budgettooll app. Deze app houdt precies bij wat je allemaal uitgeeft. Veel banken hebben ook zo’n app ontwikkeld, dus wie weet heeft jouw eigen bank er ook wel een!

Vintage

Heb je net die ene broek van dat dure merk gezien die je écht moet hebben? Think again. Als je vintage shopt kun je super mooie kleding scoren voor een klein prijsje. Naast dat je geld bespaart, is het ook nog eens beter voor het milieu. Wil je weten hoe je precies dat ene item scoort dat niemand heeft? Wij geven je tips voor het perfecte vintage shoppen!

Lunch meenemen

Het is zo verleidelijk: snel voor je werk even langs het tentje op de hoek om een broodje te halen voor de lunch. Of die heerlijke salades in de kantine. Hartstikke lekker, maar net als met de koffie kun je ook op dit punt veel geld besparen als je je lunch van thuis meeneemt. Vind je een boterham maar saai? Er zijn genoeg lekkere lunches die je thuis klaar kunt maken voor op werk.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites