6 Herkenbare situaties tijdens Sinterklaas

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in m'n designer schoentje!

Jaaa, Sinterklaas is weer in het land (maar gaat helaas ook alweer bijna terug met de stoomboot naar Spanje) en vandaag is het dan eindelijk pakjesavond! Stiekem heb je hier weken naartoe geleefd. Ja, je gelooft niet meer maar toch is het eigenlijk jouw favoriete feestdag. Sommige situaties hieronder zal je dan zeker herkennen!

  1. Vanavond doen jullie een rondje surprises met de hele familie. Ja, die gezellige oom (not) is er ook bij.. Wat blijkt: hij heeft jouw lootje getrokken! Als je eenmaal bezig bent met je surprise uitpakken, zie je al wat voor cadeau je krijgt. Heel leuk maar wat moet ik ermee?
  2. Oh, het gedicht moet ook nog voorgelezen worden! ‘Mijn oom heeft zijn best gedaan zeg, twee pagina’s lang! Dat moet ik nu natuurlijk ook allemaal gaan voorlezen. Ja hoor, ik heb nu al rode vlekken in mijn nek.
  3. Stiekem heb je ook uitgekeken naar deze avond zodat je zonder schaamte die hele zak truffel pepernoten kan opeten. En aangezien je je chocoladeletter toch al hebt gehad, moet deze vanavond ook op!
  4. Aaah, er wordt op de deur geklopt! Stiekem krijg je nog steeds kriebels in je buik. Stiekem ben je zenuwachtiger dan je nichtje van 5.
  5. Je schoen zetten doe je al jaren niet meer, maar eigenlijk baal je hier best wel van. Hoe leuk was het altijd om ’s ochtends wakker te worden met een cadeautje in je schoen?
  6. Tegen je vriendinnen had je een paar weken terug gezegd dat je lekker zou gaan shoppen in de stad. Dat heb je ook wel gedaan, maar eigenlijk was je er om naar de intocht te gaan kijken.

READ NEXT:
YES PLEASE: truffel pepernotentaart
Zo ga je met een cadeau om dat je niet leuk vindt!
Zo maak je healthy chocolade pepernoten

Source:

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites