7 dingen die je altijd kan vragen voor je verjaardag

Dus nooit meer het excuus: 'Ik weet niks'.

Begin jij ook al te zweten als je een appje binnenkrijgt met de vraag: ‘Wat wil je hebben voor je verjaardag?’ Dat snappen we helemaal, want het is lastig om van elk familielid weer iets anders te vragen. Plus, je hebt ook je vriendinnen nog. Om jou een handje te helpen, hebben wij een lijstje voor je gemaakt met cadeau’s die je altijd voor je verjaardag kan vragen en waar je ook echt wat aan hebt. Lees hieronder welke dat zijn.

1. Sieraden van een bepaald merk

Als je zomaar tegen je tante zegt dat je sieraden wil hebben voor je verjaardag, kan dat nog weleens fout gaan. En dat is natuurlijk zonde. Wees daarom iets specifieker door een bepaald merk of winkel te benoemen. Zodat je zeker weet dat je iets leuks mag uitpakken op je verjaardag. Je kan natuurlijk ook de exacte oorbellen doorsturen, maar dan is het verrassingseffect er wel vanaf.

2. Je favoriete luchtje

Je hebt nooit genoeg luchtjes. Eentje in je tas, in de badkamer en het liefst nog eentje in je bureaula. Jij bent zo iemand die altijd complimentjes krijgt over hoe lekker je ruikt. Het is daarom nooit verkeerd om je favoriete luchtje te vragen als verjaardagscadeau.

3. Een goed boek

Of het nou een romantische roman is, een kookboek of autobiografie: een goed boek is altijd fijn. Je kan het gebruiken als relax momentje, maar ook als decoratie voor in je huis. Multifunctioneel dus! Het fijne is dat boeken best betaalbaar zijn. Zo past het bij bijna iedereen in zijn budget en kan je het boek dat graag wil hebben, zeker vragen voor je verjaardag.

4. Cadeaubon van je favoriete winkel

Als je er echt niet uitkomt, vraag dan om een cadeaubon. Zo kan je altijd zelf nog iets leuks uitzoeken. Dat is nooit verkeerd. Als je het liefst gewoon heel veel keus wil hebben, vraag dan om een fashioncheque. Deze kan je bijna overal uitgeven. Handig.

5. Dagje weg

Hoe leuk is het om een hele dag met je vriendinnen op stap te zijn? Lekker wijnen, shoppen en eindeloos kletsen. Zorg ervoor dat je vriendinnen de koppen (portemonnees) bij elkaar steken, zodat je dit iets grotere verjaardagscadeau kan vragen. Natuurlijk kan je zelf ook wat geld bijleggen, maar dan is het alsnog een verrassing waar jullie heen gaan.

6. Make-up

Is er nog een bepaalde highlighter, oogschaduwpalet of lipstick dat je zelf niet zo snel zou kopen, maar wel HEEL graag wilt? Dan is je verjaardag de perfecte gelegenheid om het product alsnog te vragen.

7. Etentje met al je vriendinnen

Het kan soms zo lastig zijn om iedereen bij elkaar te krijgen. Het is dan ook een enorme verrassing als je een etentje cadeau krijgt waar al je vriendinnen bij zijn. Geef aan dat je het liefst iets met zijn allen doet en dan is het aan hen om iets leuks te organiseren.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites