7 redenen waarom alleen shoppen het allerbeste is!

Deze redenen herken jij ook!

Begrijp ons niet verkeerd, shoppen met vriendinnen (of je vriend) kan super gezellig zijn! Maar erg praktisch is het niet… je wordt vrijwel altijd afgeleid van je persoonlijke shopmissie dus écht shoppen zit er waarschijnlijk niet in. Het kan daarom soms heerlijk zijn om even alleen de winkelstraat in te duiken, toch? Deze 7 redenen herken jij vast ook (en wil je geld besparen om nog meer te shoppen? Zo gaat je dat lukken).

7 redenen waarom alleen shoppen het allerbeste is

1. Nooit meer wachten

Yes, het allerfijnste is toch wel dat je niet meer hoeft te wachten als je vriend(in) weer eens uren in de paskamer staat te twijfelen. En je verder wilt naar de volgende winkel! Als je alleen bent heb je dat probleem in elk geval niet meer.

2. Take your time

Tja, of andersom. Het kan je shop-partner snel vervelen als je té lang staat te treuzelen in de paskamer. Als je alleen gaat shoppen kun je net zo lang in de spiegel staren als je wilt (en ken je deze 8 shop trucs al?).

3. Je wilt alleen je favoriete shops bezoeken

Herkenbaar? Je shopping buddy wilt per se naar die ene winkel waar jezelf eigenlijk niets te zoeken hebt. In je up kun je dat lekker zelf bepalen…

4. Je hoeft niemand te beoordelen

Passen, passen, passen.. Het is sowieso al een behoorlijk klus laat staan als je ook nog eens naar iemand anders moet kijken (en vertellen hoe leuk dat shirt wel niet staat). Tja, dat hoeft allemaal niet als je alleen bent!

5. No attraction 

Even helemaal niemand die tegen je aan loopt te praten (te zeuren?) of iets anders dat jou helemaal afleidt van je missie (heb jij een shopverslaving? Dit zijn de 10 tekenen dat je iets té veel van shoppen houdt).

6. Je hoeft je outfit aan niemand te laten zien

Hoewel het heel leuk (en handig) kan zijn om je items in de paskamer aan je vriend(in) te laten zien, kan het ook op je zenuwen gaan werken ‘Heb je het al aan?’. Die vraag krijg je niet te horen als je alleen gaat shoppen! En als je echt hulp nodig hebt kun je natuurlijk altijd even een foto whatsappen.

7. Eigen schema

Je hebt al dertig winkels van binnen en buiten gezien en besluit uiteindelijk toch terug te gaan voor die schoenen uit de eerste winkel (herkenbaar?). Geen probleem! Niemand met wie je rekening hoeft te houden!

Source: PardonMyObsession

Vertel eens, shopping lady! Ben jij het hiermee eens?

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites